ما را در اینستاگرام دنبال کنید

شما اینجا هستید مجلهفروش ویژه و تخفیف ها اهمیت منو در کافی‌شاپ‌ها و رستوران‌ها

اهمیت منو در کافی‌شاپ‌ها و رستوران‌ها

شنبه 10 بهمن 94       فروش ویژه و تخفیف ها
اهمیت منو در کافی‌شاپ‌ها و رستوران‌ها

 اولین منو در سال 1541 میلادی توسط دوک ریجنزبرگ تنظیم شد اما منوهایی شبیه لیستی که در حال حاضر در رستوران‌ها وکافه‌ها دیده می‌شود؛ اولین بار در فرانسه و در نیمه دوم قرن هجدهم پدید آمدند.

منو دسته‌بندی‌های مشخصی دارد. براساس وعده‌هایی که در رستوران یا کافه عرضه می‌شود و براساس نوع غذاهایی که در آن‌جا طبخ می‌شود. پربیراه نیست اگر بگوییم اولین مواجه مشتری با غذا، از طریق همین منو صورت می‌پذیرد. منو باید بتواند بدون اینکه شلوغ و گمراه‌کننده باشد، مشتری را راهنمایی کرده و به او اطلاعات لازم و کافی را بدهد.

منوها می‌توانند غیر از قیمت و اسم غذاها، اطلاعات مفید دیگری نیز به افراد بدهند و به نوعی می‌توانند معرف روح و شخصیت رستوران یا کافه باشند. از طریق منو است که افراد می‌توانند از نوع مواد اولیه به کار رفته در غذاها و شیرینی‌ها اطلاع پیدا کنند و کیفیت آن‌ها را حدس بزنند. بهتر است منو در صورت نیاز هشدارهای لازم را نیز به مشتری‌ها بدهد. به‌طور مثال نکته‌های موردنیاز درباره‌ی گوشت مورد استفاده یا میزان به کار بردن قند در دسرهای ارائه شده.

از طرفی برای جلب رضایت مشتری، منو باید کامل باشد. به طور مثال کیک‌ها و شیرینی‌های عرضه شده در کافه‌ها یا لیست پیش‌غذا، غذاهای اصلی و دسرها در رستوران‌ها. رستورانی را در نظر بگیرید که دسرهای دندان‌گیری نداشته باشد. شما حتی با خوردن خوشمزه‌ترین غذا در این رستوران، کافی است دلتان بخواهد دسر سفارش بدهید اما با منوی مناسبی روبه‌رو نشوید، آن وقت خاطره‌تان از آن شب ناقص باقی خواهد ماند. یا به یک کافه بروید و هوس کیک هویج کرده باشید. کافه محیط خوبی دارد، پیش‌خدمتان مودبی در آن کار می‌کنند و چای خوش‌طعمی هم می‌توانید سفارش بدهید اما وقتی کیک هویج ندارند، حس خوب شما کامل خواهد شد؟ یا در یک حالت نامناسب دیگر ممکن است کیک هویج داشته باشند اما با امتحان کردن اولین تکه‌ی کیک متوجه کهنگی یا طعم بدمزه آن بشوید. آن وقت دوباره به آن کافه سر خواهید زد؟

 

همچنین بخوانید: براونی، یک کیک شکلاتی بی‌نظیر

 

این‌ها همه قدم‌های اولیه در ارتباط با منو بودند. در قدم‌های بعدی کیفیت محصولات ارائه شده است که تضمین‌کننده حضور دوباره‌ی مشتری در رستوران یا کافه‌ی شما خواهد بود. محصولات ارائه شده باید بهداشتی بوده و اصول سلامتی در تولید آن‌ها لحاظ شده باشد. دسرهایی را در نظر بگیرید که بوی نا می‌دهند و طعم کاغذ. آیا شما آن کافه یا رستوران را به دوستان خود معرفی خواهید کرد؟


بهترین انتخاب‌ها برای منوی شما


بنابراین اگر صاحب کافه یا رستورانی هستید، بهتر از هر فرد دیگری می‌دانید که باید برای منوی خود انتخاب‌های خوبی داشته باشید. ما به شما محصولات کیک تی‌اس (Cake TS) را پیشنهاد می‌کنیم. این محصولات عمر نگهداری پنج روزه و یک هفته‌ای دارند و در مدل‌ها و طعم‌های مختلفی ارائه می‌شوند.

تی‌اس به استانداردهای بهداشت و سلامت وفادار است. امری که منجر به حضور این محصولات در بسیاری از کافی‌شاپ‌ها، رستوران‌ها، سفره‌خانه‌های سنتی، بوفه‌ها، هتل‌ها، مجموعه‌های ورزشی، بیمارستان‌ها و تالارهای جشن و مهمانی شده است.

یکی از دلایل این موفقیت‌ها و تبدیل شدن به برندی موفق در حوزه تولیدات مناسب و باکیفیت این است که کیک تی‌اس برای تولید شیرینی‌ها و کیک‌های خود از تازه‌ترین و مرغوب‌ترین مواد اولیه موجود در بازار بهره می‌گیرد. به‌طور مثال شکلات به کار رفت در کیک‌های تی‌اس از نوع «بلکودا» تولید شده در کشور بلژیک است که از بهترین‌ها در نوع خود به شمار می‌آید.

در حال حاضر دسرهای متنوعی در قالب انواع کیک‌های شکلاتی، میوه‌ای، چیزکیک‌های متعدد، مافین، تارت و پای، موس و ترامیسو به وسیله کیک تی‌اس تولید می‌شوند. این دسرهای متنوع طعم‌های وسوسه‌برانگیزی دارند. اصلا مگر می‌شود به همین راحتی از انواع مختلف کیک‌های میوه‌ای، هویج، کاپوچینو، مکزیکی، پروفیترول، گرین تی، پای سیب، کیک کارامل اسفنجی، کیک پره بادام، رولت شکلات، پان شکلات، براونی، مافین سفید شکلاتی و مافین مخلوط، مینی تارت میوه و شکلات، کیک گردوی خانگی، کیک آلبالوئی، کیک برشی کارامل و شکلاتی چشم پوشید و گذشت.
 


دیگر از انواع چیزکیک‌های تی‌اس مانند چیزکیک ماربلد، برولو، نیویورکی، چیزکیک نوتلا، چیزکیک توت فرنگی و کارامل و چیزکیک مارس چیزی نمی‌گوییم. اگر دنبال دسرهای متنوع بیشتری بودید؛ می‌توانید موس‌های تی‌اس را امتحان کنید یا دسر لاته ماکیاتو یا کیک کریسپی یا کیک مارسبان را. با این همه اگر شما دسر خاص دیگری را می‌خواستید؛ می‌توانید آن را به کیک تی‌اس سفارش دهید.


بد نیست بدانید کیک تی.اس.، کلیه سفارش‌ها را از ساعت ۹ صبح تا ۳ بعدازظهر ثبت می‌کند. لیست سفارشات بعد ازظهر همان روز به واحد تولید کارخانه ارسال می‌شود و بدین‌ترتیب محصول مورد نظر در چرخه تولید قرار می‌گیرد. سفارش‌های آماده صبح روز بعد به وسیله خودروهای ون سردخانه‌دار که مخصوص حمل شیرینی هستند، برای سفارش‌دهنده ارسال می‌شوند. بنابراین در این شرکت هیچ محصولی بدون سفارش رسمی تولید نمی‌شود. که نتیجه آن، این است که هیچ‌کدام از این تولیدات ذخیره و انبار نخواهند شد.

اگر شما کافه یا رستوران دارید برای سفارش محصولات تی‌.اس. می‌توانید به قنادی ناتلی در خیابان سهروردی سر بزنید یا به سایت کیک تی‌.اس. مراجعه کرده و راه‌های تماس با این شرکت را جستجو کنید.

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نشده است.
دیدگاه خود را به عنوان نظر اول ثبت کنید.
به مطلب «اهمیت منو در کافی‌شاپ‌ها و رستوران‌ها » امتیاز دهید:
 
نقد و بررسی خود را راجع به این مطلب با دیگران به اشتراک بگذارید.
برای ثبت نظر، نیاز است ابتدا به مطلب امتیاز دهید

ناتلی؛ قنادی ای با بیش از 80 سال تجربه در صنعت کیک و شیرینی با 9 شعبه در تهـران است. همچنان در خانه بمانید!
مجوز ها
تماس با شعب
سهروردی شمالیپونکدیباجی جنوبینیاورانسهروردی جنوبیمیدان هرویسعادت آبادبومهنپردیس
پیگیری سفارشات اینترنتی:87109208
تلفن شعب:87108
صدای مشتری:87109414