لذت نوشیدن چایی و قهوه همراه با نانالی
دوشنبه 07 دى 94 فروش ویژه و تخفیف هاچای در ایران نیز نه تنها طرفداران پروپا قرصی دارد، بلکه میتوان در حال حاضر آن را نوشیدنی رسمی خانوادههای ایرانی دانست.
تاریخچه چای در ایران
چای برای اولین بار از اواخر قرن پانزدهم و آغاز قرن شانزدهم و به وسیله شخصی به نام حاج محمد گیلانی تاجر وارد ایران شده است. در گذشته تامین چای ایران بر عهده چین و هند بود تا اینکه در سال ۱۲۶۱ هجری شمسی، شخصی به نام حاج محمد اصفهانی کشت چای در ایران را آغاز کرد. کاری که در آن زمان با اقبال خوبی مواجه نشد.
اما در سال 1319 شمسی تعدادی از کشاورزان در حومه شهر لاهیجان کشت چای را آغاز کردند و به تدریج این امر در سایر نقاط استان گیلان نیز گسترش یافت. گسترش این کار تا حدی بود که هماینک چای نوشیدنی محبوب ایرانیان به حساب میآید و حتی جان و اعصاب بسیاری از ما در طول روز بستگی به مصرف این نوشیدنی داغ و تیرهرنگ پیدا کرده است.
در حال حاضر چای نه فقط به صورت کلاسیک آن بلکه در طعمهای مختلفی تهیه میشود. چای دارچینی، چای ترش، چای لیمو، چای زعفرانی و مدلهای متنوع دیگر از این دست هستند. نوشیدنی گرم دیگری که طرفداران فراوانی دارد، قهوه است.
تاریخچه قهوه در ایران
در مورد تاریخچه پیدایش قهوه نظرات متفاوتی وجود دارد ولی آنچه که در روایات مختلف به صورت یکسان آمده، این نکته است که محل پیدایش قهوه کشور اتیوپی است و بندر مُخا ( Mocha ) در کشور یمن مرکز گسترش آن به دیگر نقاط جهان به حساب میآید.
این نوشیدنی گوارا حدودا از قرن 16 میلادی در ایران و برای مصارف درمانی وجود داشته است اما رواج آن به دوران صفویه و شاه تهماسب برمیگردد. بدین ترتیب مصرف قهوه در ایران باب شده است. تا جایی که در زمان شاه عباس قهوهخانههای فراوانی در شهر سپاهان آن زمان و اصفهان کنونی به ویژه در نزدیکی چارباغ دایر شدند. قهوهخانههایی که رونق بسیار زیادی داشتند و حتی فرهنگ خاص قهوهخانهای را در ایران رواج دادند و پایهریزی کردند.
امروزه قهوه در مدلهای مختلفی سرو میشود. از جمله قهوه فرانسه، اسپرسو، کاپوچینو و قهوه ترک. که این آخری در کشورمان به خاطر حضور اقلیت ارامنه، رواج خیلی زیادی دارد.
ایرانیان نیز مانند مردمان دیگر نقاط جهان، از صبح که از خواب بیدار میشوند تا شب و هنگام خواب، معمولا عادت به مصرف نوشیدنیهای گرم دارند. این عادت در طول زمان مدام تکمیل و دستخوش تغییر شده است. از عادت مصرف قند، شکر، خرما و نبات در کنار چای و قهوه گرفته تا مصرف انواع شیرینیها که این روزها عادت فراگیری است.
چای و قهوه ماهیت و ذات تلخی دارند بنابراین ذائقه انسانها ایجاب میکند همراه با آن مادهای شیرین مصرف کنند. انواع شیرینی و کیکها انتخاب شماره یک بسیاری از افراد به حساب میآیند. خصوصا که این روزها تعداد قنادیهای موجود در سطح شهر نیز به اندازه کافی است.
قنادیهای معتبری که با پخت و ارائه شیرینی و کیکهای متنوع میتوانند پاسخگوی سلایق متفاوت باشند. در این میان برخی از برندها به خاطر قدمتی که دارند یا کیفیت و تنوع محصولاتشان، در سطح بالاتری نسبت به بازار قرار میگیرند. بهطور مثال شما میتوانید میان وعده، صبحانه یا عصرانههای خود را به فنجانی چای یا قهوه همراه با شیرینیهای برند نانالی مزین کنید.
نانالی انواع شیرینیهای آماده و بستهبندی شده را که البته بدون مواد افزودنی تهیه شدهاند، در اختیار شما قرار میدهد. این روزها با مراجعه به هر سوپرماکت مجهز و معتبری یا فروشگاههای زنجیرهای موجود در سطح شهر، شما میتوانید سراغ این محصولات را بگیرید. شیرینی میلفو، کوکی وانیلی، شیرینی لایهای بادامی، شیرینی مافین وانیلی و شکلاتی، شیرینی گاتا، شیرینی خرمایی، شیرینی پان شکلاتی، دانمارکی، شیرینی پروانه شکلاتی، شیرینی ژول، شیرینی کوکی شرقی که یک شیرینی فانتزی با تکههای کشمش است، شیرینی نازک کنجدی با طعم هل و زنجبیل، شیرینی شایا پرتقالی (مارمالاد پرتقال طبیعی با طعم باورنکردنی از شکلات)، کیک کرهای صبحانه و عصرانه، شیرینی پان زردآلو با زردآلوی طبیعی و یک بسته ششتایی مافین از محصولات نانالی هستند.
همانطور که گفتیم این محصولات بدون مواد افزودنی تهیه میشوند و در تولید آنها کلیه مسائل بهداشتی و نکات سلامتی رعایت میشود. نانالی در تولید این محصولات از تکنولوژیهای روز دنیا بهره میبرد و سعی کرده است با ارائه تنوع مناسب، پاسخگوی ذائقهی افراد مختلف نیز باشد. ما هم به شما پیشنهاد میکنیم لذت نوشیدن چای یا قهوهی خود را با میل کردن یکی از شیرینیهای نانالی دو صد چندان کنید. مطمئن باشید با یک بار امتحان کردن، مشتری و خواهان همیشگی آنها خواهید شد.