دستور تهیه شکلات پودری
یکشنبه 06 دى 94 دستور سرآشپززرده تخممرغها را از سفیده جدا کرده و سفیده را درون ظرف جداگانه هم میزنیم تا پف نموده و از ظرف نریزد،
سپس شکر را طی سه مرحله به آن اضافه کرده و آنقدر هم میزنیم تا سفیده پف کرده و شکر تمام شود.
بعد زردهها را اضافه میکنیم و حدود پنج دقیقه با همزن برقی هم میزنیم. در این مرحله آب و روغن را اضافه کرده و با همزن دستی هم میزنیم. آرد، بیکینگپودر، وانیل و 30 گرم پودر کاکائو را با هم سه بار الک کرده، کمکم به مواد اضافه میکنیم و به حالت دورانی هم میزنیم.
مواد را درون دو قالب که یکی از آنها دارای ارتفاع 10 سانتیمتری و دیگری 23 سانتیمتر است میریزیم و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار میدهیم.
بعد از پخته شدن کیکها، کیک کوچکتر را از قالب در آورده، تکهتکه کرده و درون سینی فر قرار میدهیم تا سرد شده و کمی خشک شود. کیک بزرگتر را از ارتفاع به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم، لایه زیرین کیک را برمیگردانیم.
خامه فرم گرفته و سفت شده را با پودر کاکائو و نسکافه مخلوط نموده و با آن روی کیک را خامهکشی میکنیم، سپس لایه دوم را روی کیک قرار داده و تمام سطح آن را با خامه میپوشانیم.
سطح روی کیک باید یک سانتیمتر خامه داشته باشد.
دور تا دور کیک را به خامه آغشته کرده و با کاردک صاف میکنیم. در این مرحله کیک کوچکتر را آسیاب کرده و به ذرات پودری تبدیل میکنیم، سپس با این پودر تمام سطح کیک و دور تا دور آن را میپوشانیم، به طوری که تمام اطراف و روی کیک پر از پودر شود و البته سطح روی کیک از پودر بیشتری برخوردار باشد. کیک را به مدت سه تا چهار ساعت درون یخچال قرار میدهیم.