سفر با یخچای به قلب اروپا
سه شنبه 14 آذر 91 دستور سرآشپزیخچای یکی از نوشیدنهای محبوب اروپاییهاست. آماده کردن چای یخ تازه و با طراوت سادهتر از این امکان ندارد!
طرز تهیه یخچای
دو برابر مقداری که برای چای گرم استفاده میکنید، چای خشک بردارید و مثل چای معمولی که هر روز میخورید، دم کنید. به یاد داشته باشید که چای سبز و سفید را با آبی که بعد از جوشیدن کمی خنک شده است دم کنید. هنگامی که چای دم کشید، تفاله آن را جدا کنید.
مقداری شربت شکر یا عسل در چای بریزید وهم بزنید (بهتر است این کار را تا زمانی که چای هنوز گرم است انجام دهید) و سپس در یخچال بگذارید تا خنک شود.
برای نوشیدن یک فنجان چای سرد کلاسیک آن را با یخ و لیمو و نعنای تازه سرو کنید.
چایهای میوهای هم انتخاب عالیای برای چای سرد هستند. به نسبت ۳ به ۱ چای سرد را با آب میوه دلخواهتان مخلوط کرده و به آن یخ اضافه کنید و بنوشید.
مقداری شربت شکر یا عسل در چای بریزید وهم بزنید (بهتر است این کار را تا زمانی که چای هنوز گرم است انجام دهید) و سپس در یخچال بگذارید تا خنک شود.
برای نوشیدن یک فنجان چای سرد کلاسیک آن را با یخ و لیمو و نعنای تازه سرو کنید.
چایهای میوهای هم انتخاب عالیای برای چای سرد هستند. به نسبت ۳ به ۱ چای سرد را با آب میوه دلخواهتان مخلوط کرده و به آن یخ اضافه کنید و بنوشید.