دستور تهیه کاستارد وانیلی
دوشنبه 08 آبان 91 دستور سرآشپزمواد لازم برای 2 پیمانه کاستارد
شیر ---> 1 و 1/2 پیمانه
خامه ---> 1/2 پیمانه
شکر ---> 1/3 پیمانه
وانیل ---> 1/2 قاشق چایخوری
زرده تخممرغ ---> 4 عدد
نشاسته ذرت ---> 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
کره به دلخواه ---> 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
مرحله 1- زرده تخممرغ، شکر و نیمی از وانیل را در ظرف مناسبی ریخته و با همزن دستی بزنید تا یکدست شوند.
مرحله 2- نشاسته را به مخلوط زرده ها افزوده و با قاشق بزنید تا نشاسته به خورد مواد برود.
مرحله 3- شیر و خامه را مخلوط کرده، روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه دهید داغ شده ولی بجوش نیاید، سپس کمی از آن را آرام به مخلوط زرده افزوده و هم بزنید، سپس مابقی مخلوط شیر را کم کم افزوده و هم زده تا مایه ای نرم حاصل شود، مایه آماده شده را دوباره روی حرارت ملایم گذاشته، مابقی وانیل را افزوده و مرتبا هم زده تا مایه غلیظ شده و کاستارد آماده شود، در صورت تمایل کره را در این مرحله اضافه کنید.
مرحله 4- کاستارد آماده شده را در صورتیکه برای تزئین ژله، کیک، ترایفل و... مورد استفاده قرار میدهید در ظرفی ریخته، روی آن را سلفون کشیده و تا زمان استفاده کردن در یخچال قرار دهید، در صورتیکه کاستارد را تک نفره سرو میکنید آن را درون لیوان یا جام بریزید، حدود 1 ساعت در یخچال نگهداری نمائید، سپس به دلخواه تزئین کرده و سرو نمائید.