دستور تهیه ترایفل توت فرنگی
دوشنبه 08 آبان 91 دستور سرآشپزمواد لازم برای 6 نفر:
کیک اسفنجی یا ساده ---> 300 تا 400 گرم
مربای توتفرنگی ---> به مقدار لازم
شربت یا آب توتفرنگی ---> به مقدار لازم
توتفرنگی تازه ---> 400 گرم، اسلایس یا ریز شده
پودر شکر ---> 1 قاشق غذاخوری
کاستارد وانیلی ---> 500 گرم
خامه فرم گرفته ---> 250 گرم
طرز تهیه
مرحله 1- کیک را از وسط نصف کرده و بین آن را مربای توتفرنگی بزنید، دوباره دو لایه را روی هم قرار دهید، سپس آنها را به صورت مربع برش بزنید.
مرحله 2- توتفرنگیهای برش خورده را در ظرفی ریخته و پودر شکر را روی آنها بپاشید.
مرحله 3- کیکهای مربعی را بین 6 لیوان تقسیم کرده و درون آنها بگذارید، کمی شربت یا آب توتفرنگی را روی آنها بریزید.
مرحله 4- توتفرنگیها را اضافه کرده، سپس کاستارد وانیل ر ا افزوده و در آخر خامه را اضافه کنید.
مرحله 5- روی ترایفل را با توتفرنگی، برگ نعناع، شکلات و... تزئین کرده، سپس سرو نمائید.