ما را در اینستاگرام دنبال کنید

شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز 2 روش طرز تهیه شیرینی با آرد گندم بدون فر

2 روش طرز تهیه شیرینی با آرد گندم بدون فر

سه شنبه 17 بهمن 2       دستور سرآشپز
2 روش طرز تهیه شیرینی با آرد گندم بدون فر

طرز تهیه شیرینی‌ها یکی از مهم‌ترین دستورات غذایی‌ در بسیاری از فرهنگ‌ها است. اما گاهی اوقات نداشتن فر و یا محدودیت‌های دیگر مانع از تهیه شیرینی‌های خوشمزه می‌شود. اما آیا می‌دانستید که می‌توانید شیرینی‌های لذیذ و خوشمزه را با استفاده از آرد گندم و بدون فر تهیه کنید؟ اگر جواب شما منفی است به ما همراه باشید تا طرز تهیه شیرینی با آرد گندم بدون فر را با هم یاد بگیریم. این روش برای افرادی مناسب است که به دنبال یک روش سریع و آسان برای تهیه شیرینی هستند.

روش تبدیل آرد گندم به آرد شیرینی پزی

در ابتدای بحث بد نیست با روش تبدیل آرد گندم به آرد شیرینی پزی آشنا شوید تا یکی از اصلی‌ترین مواد پخت شیرینی را آماده کنید. برای این کار ابتدا 1 لیوان آرد گندم معمولی را در دسترس قرار دهید. به این آرد نیم قاشق چایخوری نمک و دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط نمایید. سپس ترکیب را 3 بار الک کنید تا به طور کامل هوا به آرد تزریق شود.

آرد به دست آمده در این روند، می‌تواند برای پخت انواع کیک و شیرینی‌های مختلف استفاده شود. در صورتی که در دستور پخت کیک یا نان، بکینگ پودر یا خمیر مایه استفاده شده، حتما باید طبق دستور از این موارد استفاده کنید.

در نهایت، آرد شیرینی پزی شما آماده استفاده است و می‌توانید آن را در دستور پخت شیرینی مورد نظر خود استفاده کنید. این روش ساده و کاربردی می‌تواند در تهیه انواع شیرینی‌ها و کیک‌ها به شما کمک کند.

 

طرز تهیه شیرینی بژی (کرمانشاهی) با آرد گندم

بژی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. برای تهیه این شیرینی باید مواد زیر را تهیه کنید.

آرد گندم

4 پیمانه

شکر

1 پیمانه

شیر

2 پیمانه

نمک

نصف قاشق مرباخوری

زردچوبه

نصف قاشق غذاخوری

زعفران دم شده غلیظ

3 قاشق غذاخوری

رازیانه

نصف قاشق غذاخوری

روغن

به مقدار لازم

ابتدا ۲ پیمانه شیر را در یک قابلمه کوچک ریخته و سپس ۱ پیمانه شکر را اضافه می‌کنیم. برای طرز تهیه شیرینی با آرد گندم بدون فر به این روش، قابلمه باید روی شعله بماند تا شکر در شیر حل شود. وقتی که شکر کاملا حل شد، قابلمه را از روی شعله برداشته و آن را خنک کنید.

در مرحله بعد، ۴ پیمانه آرد گندم را الک کرده و زردچوبه، نمک و رازیانه کوبیده شده را اضافه کنید و همه مواد را به خوبی هم بزنید. سپس زعفران دم شده را به محلول شیر و شکر حل شده اضافه کرده و دوباره به خوبی مواد را ترکیب کنید. حالا آرد را به آرامی به خمیر اضافه کرده و آن را ورز می‌دهیم تا خمیر نرم و نچسبی به دست بیاوریم. بعد از این مرحله، به خمیر حدود ۱ ساعت استراحت دهید تا آماده سرخ کردن شود.

بعد از گذشت این مدت زمان، دلخواه خمیر را به صورت شکل می‌دهیم. می‌توانید آن را به شکل بیضی یا دایره در بیاورید. برای شکل‌دهی به خمیر، از یک قالب یا قاشق کمک بگیرید تا شکلی زیبا برای شیرینی‌های بژی داشته باشید.

در مرحله آخر، در یک قابلمه روغن را گرم کرده و شیرینی‌ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. بعد از سرخ شدن، شیرینی‌ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آنها جذب شود. می‌توانید بژی‌های آماده خود را در میانه روز با چای یا قهوه سرو کنید یا در مراسم خانوادگی و جشن‌ها به عنوان دسر ارائه دهید.

 

روش تهیه قرابیه با آرد گندم بدون فر

پختن شیرینی برای ایام عید هم یکی دیگر از دغدغه‌های بانوان ایرانی است. به همین دلیل سعی داریم در این بخش شما را با روش تهیه قرابیه آشنا کنیم تا روش دیگری هم برای طرز تهیه شیرینی با آرد گندم بدون فر یاد بگیرید.

آرد گندم

2 پیمانه

روغن

نصف پیمانه

شکر

نصف پیمانه

تخم مرغ

1 عدد

بکینگ پودر

1 قاشق غذاخوری

کره

4 قاشق غذاخوری

برای تزیین

سس شکلاتی و پودر نارگیل

برای آماده کردن قرابیه یا شیرینی قلبی با آرد گندم بدون استفاده از فر، ابتدا نصف پیمانه روغن را با 4 قاشق کره نرم مخلوط کرده و سپس نصف پیمانه شکر را به این مخلوط اضافه کنید. به خوبی مواد را مخلوط کنید تا حدی که خمیر کش بیاید. بعد یک عدد تخم مرغ را به مخلوط اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا به خوبی مخلوط شود.

در مرحله بعدی، 2 پیمانه آرد الک شده را به مرحله قبلی اضافه کرده و همراه با 1 قاشق بکینگ پودر، به آرامی به مواد اضافه کنید و آن را ورز دهید تا یک خمیر نرم و لطیف به دست آید. حالا با استفاده از هر قالبی که دوست دارید، خمیر را پهن کنید و با استفاده از کاتر قلبی یا قالب دلخواه، شکل‌های مورد نظر خودتان را بسازید.

برای پخت قرابیه بدون فر هم باید دو طرف تابه را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی شعله گاز قرار دهید تا گرم شود. شیرینی‌ها را داخل تابه قرار دهید و برای 20 دقیقه بپزید تا آماده سرو شوند. پس از پخت شیرینی‌ها، صبر کنید تا همه آنها خنک شوند. سپس بر روی شیرینی‌ها مقداری سس شکلاتی و پودر نارگیل یا حتی پودر گردو یا پودر پسته بریزید.

جمع بندی مبحث طرز تهیه شیرینی با آرد گندم بدون فر

اگرچه روش‌های ذکر شده برای طرز تهیه شیرینی با آرد گندم بدون فر ساده و قابل انجام هستند، اما همه ما وقت کافی برای انجام این کار را نداریم. به همین دلیل قنادی ناتلی، به عنوان یک برند معتبر در تولید شیرینی‌های لذیذ و باکیفیت، کنار شماست تا از لذت سرو انواع شیرینی دور نمانید.

ناتلی در تهران شعب متعددی دارد و به شما این امکان را می‌دهد تا به راحتی و آسانی شیرینی‌های مورد علاقه خود را به صورت آنلاین سفارش دهید. با استفاده از سایت رسمی قنادی ناتلی می‌توانید به طور آنلاین انواع شیرینی‌های تازه و خوشمزه را مشاهده کرده و سفارش دهید. با انتخاب شیرینی مورد نظر، تنها کافی است آن را به سبد خرید اضافه کنید و در مرحله بعد، اطلاعات مربوط به آدرس و زمان تحویل را وارد نمایید. سپس سفارش با رعایت تمام امکانات و شرایط بهداشتی درب منزل یا محل کار به شما تحویل داده می‌شود. 

برچسب ها:

شیرینی طرز تهیه
نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نشده است.
دیدگاه خود را به عنوان نظر اول ثبت کنید.
به مطلب «2 روش طرز تهیه شیرینی با آرد گندم بدون فر» امتیاز دهید:
 
نقد و بررسی خود را راجع به این مطلب با دیگران به اشتراک بگذارید.
برای ثبت نظر، نیاز است ابتدا به مطلب امتیاز دهید

ناتلی؛ قنادی ای با بیش از 80 سال تجربه در صنعت کیک و شیرینی با 9 شعبه در تهـران است. همچنان در خانه بمانید!
مجوز ها
تماس با شعب
سهروردی شمالیپونکدیباجی جنوبینیاورانسهروردی جنوبیمیدان هرویسعادت آبادبومهنپردیس
پیگیری سفارشات اینترنتی:87109208
تلفن شعب:87108
صدای مشتری:87109414