طرز تهیه کیک تولد شکلاتی
چهارشنبه 10 مهر 98 دستور سرآشپز
کیک شکلاتی همیشه در ردیف پرطرفدارترین کیک ها به خصوص برای مراسم تولد بوده است. کیکی که اکثر ذائقه ها آن را می پسندند و علاوه بر تولدها می تواند بهترین انتخاب برای مهمانی ها ، دورهمی ها و حتی قرار های کوچک عصرانه به همراه چای یا قهوه باشد. درخواست های بسیاری زیادی برای طرز تهیه کیک تولد شکلاتی خوشمزه وجود داشته است، بنابراین قنادی اینترنتی ناتلی در این مطلب فوت و فن های طرز تهیه یک کیک تولد شکلاتی خوشمزه و لذیذ را به شما ارائه می کند تا در تولدهایتان استفاده کنید.
کیک تولد شکلاتی؛ شیرین مثل حلوا یا تلخ مثل قهوه؟
مردم در تمام جهان برای تولدهایشان علاقه خاصی به کیک های تولد شکلاتی نشان داده اند, کیک شکلاتی به خاطر مقدار فراوان شکلات در بافت و تزئینات آن طرفداران زیادی برای خودش جذب کرده است, جالب این است که طرز تهیه کیک تولد شکلاتی به گونه ای است که دست ما را در تلخ و شیرین کردن کیک کاملا باز می گذارد. همین مزیت سبب شده است که کیک شکلاتی نه تنها محبوب دوست داران کیک شیرین باشد بلکه طرفدارن کیک تلخ هم طعم کیک شکلاتی را بر هر کیکی ترجیح دهند.
مواد لازم در طرز تهیه کیک تولد شکلاتی
- آرد ⇐⇐⇐⇐⇐ 2 لیوان
- شکر ⇐⇐⇐⇐ 1 لیوان
- تخم مرغ ⇐⇐ 4 عدد
- شیر ⇐⇐⇐⇐⇐ 1 لیوان
- بکینگ پودر ⇐ 1 قاشق چایخوری
- پیمانه پودر کاکائو ⇐⇐ 10 قاشق غذاخوری
- شکلات تخته ای ⇐⇐⇐ 100 گرم
- کره ⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐ 100 گرم
- نمک ⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐ 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک تولد شکلاتی ساده ؛ مرحله به مرحله
اگر طرز تهیه کیک تولد شکلاتی ساده را یاد بگیرید دیگر خیالتان راحت باشد چون کار شما برای تهیه ی انواع مختلف کیک شکلاتی آسان می شود.
مرحله اول
همه ی مواد را از یک ساعت قبل از یخچال خارج میکنیم تا به دمای اتاق برسند و فر را بر روی 180 درجه ی سانتی گراد تنظیم و روشن میکنیم.
مرحله ی دوم
کره و شکلات را بر روی حرارت میگذاریم تا به روش بن ماری ذوب شوند و آرام آرام هم میزنیم تا در هم حل شده و یک ترکیب یک دست داشته باشیم,
اکنون شکر و پودر کاکائو را به ترکیب اضافه کرده و خوب هم میزنیم, شیر ولرم را می افزاییم, همه ی این کارها روی حرارت انجام میشود.
مرحله ی سوم
تخم مرغ ها را در یک ظرف بزرگتر قرار داده و خوب هم میزنیم تا جایی که کف کند. مایع شکلاتی و بکینگ پودر و نمک را به آن اضافه میکنیم ترکیب را در یک جهت هم میزنیم.
مرحله ی چهارم
آرد را الک کرده و اضافه میکنیم. (توجه کنید: اگر جهت هم زدن را تغییر دهید کیک به خوبی پف نمی کند.) بر روی کاسه یک پلاستیک میکشیم و اجازه میدهیم مواد به مدت دو ساعت استراحت کند.
مرحله ی پنجم
کف ظرفمان کاغذ روغنی پهن میکنیم و دیواره های ظرف را با روغن چرب میکنیم و مایع را درون ظرف می ریزیم. ظرف را در فر قرار داده و اجازه میدهیم به مدت 45 دقیقه قشنگ مغز پخت شود.
مرحله ی آخر
کیک را خارج کرده و آن را از میانه به دو یا سه قسمت میبریم و میانه های آن را با خامه یا شکلات و یا گاناش شکلاتی پر میکنیم. برای تزئیین هم میتوانیم از گاناش شکلات استفاده کنیم.
مواد لازم و طرز تهیه گاناش شکلات
- خامه پر چرب ⇐⇐ ۲۰۰ گرم
- شکلات تخته ای ⇐ ۲۵۰ گرم
- کره ⇐⇐⇐⇐⇐⇐ ۲۰ گرم
مرحله اول
در مرحله اول طرز تهیه گاناش ، شکلات ها را رنده کرده و کره را به تکه های کوچک تقسیم میکنیم.
مرحله دوم
خامه را روی حرارت می گذاریم تا به میزانی داغ شود که به راحتی شکلات ها در آن حل شود قبل از اینکه خامه قل قل کند آن را از روی حرارت برمی داریم و شکلات های خرد شده را به آن اضافه میکنیم. خوب هم میزنیم تا کاملا یک دست شود.
مرحله ی سوم
کره ی هم دما با محیط را به آن می افزاییم و خوب هم میزنیم.
اکنون گاناش ما آماده است و میتوانیم از آن در بین لایه های کیک استفاده کنیم.
پیشنهاد ناتلی برای دوست داران گاناش شکلاتی
اگر می خواهید گاناش را بر روی کیک بریزید لازم است برای زیبا تر شدن ظاهر آن به مدت 10 دقیقه صبر کنید و اگر می خواهید گاناش را روی کیک بمالید باید اجازه دهید مایع غلیظ شود و حدودا 30 دقیقه زمان لازم دارد.
موادلازم برای تهیه کیک شکلاتی خیس
- آرد ⇐ ۲ لیوان
- شکر ⇐۱ لیوان
- شیر ⇐۱ لیوان
- پودر کاکائو ⇐ ۳ قاشق غذا خوری
- بکینگ پودر⇐۱ قاشق غذا خوری
- تخم مرغ ⇐⇐۴ عدد
- روغن ⇐⇐⇐ 1/2 لیوان
- وانیل ⇐⇐⇐⇐⇐⇐ 1قاشق چای خوری
- شکلات تخته ای ⇐ 100 گرم
طرز تهیه کیک تولد شکلاتی خیس ؛ مرحله به مرحله
فر را از قبل روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم و روشن میکنیم و مواد را از یک ساعت قبل از یخچال خارج میکنیم تا به دمای اتاق برسند.
مرحله اول
شکر، پودر کاکائو، شیر و روغن را در یک ظرف می ریزیم به مدت 4 تا 5 دقیقه خوب هم میزنیم. بعد از اینکه یک مایع یک دست حاصل شد به اندازه یک لیوان جدا میکنیم تا پس از اتمام کار از آن به عنوان سس روی کیک استفاده کنیم.
مرحله دوم
تخم مرغ ها را دانه دانه به مایع اضافه میکنیم و هر بار خوب هم میزنیم سپس به آرامی وانیل را اضافه میکنیم.
مرحله سوم
آرد را الک میکنیم و به همراه بکینگ پودر به ترکیب اضافه میکنیم و مواد را به آرامی و در یک جهت هم میزنیم. حباب های ایجاد شده باعث بهتر شدن بافت کیک میشود.
مرحله چهارم
کف قالبمان کاغذ روغنی پهن میکنیم و دیواره های آن را چرب میکنیم اکنون مواد را درون آن می ریزیم و آن را به مدت 40 دقیقه در فر می گذاریم.
پس از خارج کردن مواد از فر بلافاصله مایعی که در ابتدای کار جدا کرده بودیم روی کیک می ریزیم و در قسمت هایی از کیک با چنگال سوراخ های کوچکی ایجاد میکنیم تا مواد به خوبی به خورد کیک برود.
سخن آخر
قنادی اینترنتی ناتلی از حال دل شیفتگان شکلات بی خبر نیست, با کیک تولد شکلاتی می توانید دوست عشق شکلاتتان را بیش از حد خوشحال کنید.
اگر با دقت و حوصله و البته گذاشتن وقت زیاد می خواهید خوشمزه ترین کیک شکلاتی را با دست های خودتان بپذید به سراغ مرحله به مرحله طرز تهیه کیک تولد شکلاتی ساده بروید.
اگر وقت کافی ندارید و در مدت زمان کوتاهی می خواهید اوج هنر خود را در پخت یک کیک تولد شکلاتی به نمایش بگذارید به سراغ طرز تهیه کیک تولد شکلاتی خیس قنادی ناتلی بروید.
شک نداشته باشید یکی از بهترین کیک تولدهای شکلاتی را با قنادی اینترنتی ناتلی تجربه می کنید.