تهیه کیک سیب در خانه ، طعمی خوشمزه و متفاوت
سه شنبه 12 شهریور 98 دستور سرآشپزتهیه کیک سیب در خانه
تهیه کیک سیب در خانه میتواند شروع یک عصر دل انگیز را نوید دهد، در سردی روابط عصر حاضر، دورهمی های گرم عصرانه و یا شب نشینی های دلنشین پاییزی و زمستانی از موهبت های الهی هستند، می توانید لذت این لحظات را با تکه ای از کیک سیب بهشتی که با دستان خود پخته اید را دوچندان کنید،
کیک سیب از آن دسته کیک هایی است که از خمیر متراکم و خیس درست می شود، البته می توان آن را به روش های متفاوت و با استفاده از خود میوه، آب میوه، میوه خشکشده و یا حتی پودر میوه تهیه کرد،
کیک سیب در گروه کیک های میوه ای بسیار خوشمزه قرار می گیرد والبته همچنان که سیب را میوه ای بهشتی می نامند، کیک سیب نیز خواص بسیار زیادی دارد، مخصوصا اگر تهیه کیک سیب در خانه و با دستور پخت قنادی ناتلی باشد،
قنادی اینترنتی ناتلی در این مطلب تهیه کیک سیب در خانه را به شما آموزش می دهد تا روز دل انگیزتان را با دستان خودتان و در خانه گرم خودتان بسازید.
تهیه کیک سیب در خانه ، کیکی با طعم متفاوت و خوشمزه
کیک سیب، نوعی کیک میوهای پرخواص و مفید است، همانطور که از نامش مشخص است، مادهی اصلی این کیک خوشمزه، میوه سیب است، خود سیب جزء میوههایی است که فواید زیادی برای بدن دارد، از جمله مهمترین خواص سیب، میتوان تقویت کننده مغز، تنظیم فشارخون، کاهش درد مفاصل و درمان بیماری نقرس را نام برد،
قطعا کیک سیب هم ازاین خواص بیبهره نیست، کیک سیب انواع مختلف و متنوع زیادی دارد، در ادامه انواع کیک سیب، مواد لازم و مراحل تهیه کیک سیب درخانه و نکات کلیدی مربوط به این کیک بینظیر و شگفتانگیز را به شما ارائه میدهیم
انواع مختلف کیک سیب خوشمزه و پرطرفدار
- کیک سیب ساده
- کیک سیب لایهای
- کیک سیب کرمدار
- کیک سیبب دارچینی
- کیک سیب شکلاتی
- کیک سیب شارلوتا
- کیک سیب روسی
- کیک سیب نروژی
- کیک سیب گردویی
- کیک سیب اتریشی
- کیک سیب با ماست
- کیک سیب ایتالیایی
- کیک سیب کاراملی
- کیک سیب برگردان
مواد لازم تهیه کیک سیب در خانه از نوع ساده
- سیب ⇐ ۳ عدد
- شکر ⇐۱ لیوان
- شیر ⇐۱ لیوان
- وانیل ⇐ 1/2 قاشق چای خوری
- روغن ⇐ نصف پیمانه
- بیکینگ پودر⇐ 1 قاشق چای خوری
-
کره ⇐⇐⇐نصف پیمانه
- تخممرغ⇐ ۳ عدد
مراحل تهیه کیک سیب در خانه
مرحله اول
در اولین مرحله از طرز تهیه کیک پای سیب عالی ، ابتدا فر را روی دمای180درجه تنطیم کنید تا خوب داغ شود، سپس پوست سیبها را بکنید و آنها را در ظرفی مناسب خرد کنید،
مرحله دوم
در ظرفی مناسب شکر و روغن را با هم مخلوط کرده و آنقدر هم بزنید تا مایهای یکدست و کرم رنگ بهدستآید.
مرحله سوم
در این مرحله تخممرغها را یکی یکی به مایهی کیک افزوده و بهخوبی هم بزنید.
مرحله چهارم
آرد، بیکینگ پودر و وانیل را باهم مخلوط کرده و دو یا سه بار الک کنید، سپس آن را با الک آرام آرام و در چند مرحله به مایهی کیک اضافه کنید و به آرامی با همزن برقی یا دستی همبزنید تا مواد بهخوبی باهم مخلوط و یکدست شوند،
مرحله پنجم
کف قالب مورد نظر برای کیک را، کاغذ روغنی پهن کنید، سیب های خرد شده را در آبکش گذاشته تا آب آنها کامل گرفته شود.
مرحله ششم
در این مرحله نصف سیبهای خوردشده را درون قالب روی کاغذ روغنی بچینید و روی آن دو قاشق شکر بپاشید، سپس مایهی کیک را روی آن بریزید و پخشکنید، با قاشق سطح آن را صاف کنید، سپس بقیهی سیبهای خوردشده را روی مایهی کیک بچینید، روی آن یک قاشق شکر بریزید و دوباره مایهی باقی مانده را روی آن بریزید و مجددا با استفاده از قاشق کاملا صاف کنید.
مرحله هفتم
قالب کیک را درون فر قرارداده و دمای آن را روی 180 درجه تنظیم کنید.
مرحله هشتم
بعداز مدت زمان45 تا60 دقیقه کیک را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود، حالا میتوانید کیک را از قالب خارج کرده و در قالب آماده برای سرو قراردهید.
کیک سیب دارچینی، لطیف و خوش طعم
کیک سیب دارچینی یکی از محبوبترین کیک سیبهای خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد، این کیک بسیار مقوی است و بیشتر در فصل سرد استفاده می شود، مواد لازم برای کیک سیب دارچینی همان مواد کیک سیب ساده است فقط باید مقداری پودر دارچین را بهآن اضافه کنید، مراحل تهیهی این نوع کیک نیز مطابق کیک سیب ساده است که توضیح داده شد، با این تفاوت که بعد از چیدن سیبها کف قالب ، پودر دارچین را روی آن بریزید و پخشکنید، برای تزئین این کیک می توانید از پودرقند و دارچین استفاده کنید.
تزئین کیک سیب بهشتی شما
برای تزئین کیک سیب شیک و عالی میتوان از مواد خوراکی مختلفی استفادهکرد، از جمله مواد تزئینی برای این کیک میتوان از سیب خام، مربای سیب، انواع مارمالادها، خامه، شکلات، کارامل، پودر قند، دارچین، گردو، پسته و ،،، استفاده کرد،
نکات کلیدی هدیه شده از طرف قنادی ناتلی برای طرز تهیه پای سیب فنجانی
- در طرز تهیه پای سیب فنجانی هنگام پوست کندن سیب قسمتهای خراب و فاسد را دور بریزید،
- اگر از سیبهای سبز و ترش استفادهکنید کیک شما خوشمزهتر و خوشرنگتر میشود،
- سیبهایی که انتخاب میکنید حتما سفت باشند و از سیبهای پوک و نرم استفاده نکنید،
- تیکههای خوردشده کیک نباید زیاد کلفت یا خیلی نازک باشد، زیرا اگر خیلی نازک باشد توی مایهی کیک نشست میکند و اگر خیلی کلفت باشد مانع پفکردن کیک میشود،
- درون ظرف سیب خوردشده مقداری آب لیموترش اضافه کنید، تا رنگ سیبها تغییر نکند و سیاه نشود.
- سیبها را جوری در ظرف بچینیند که انگار بههم تکیه دادهاند،
- اگر میخواهید کیک تان خوشرنگتر شود میتوانید از رنگ خوراکی سبز یا آب سیب استفاده کنید و آن را بعد از اضافه کردن تخممرغها به مایه کیک اضافه کنید،
- میتوانید روی سیب های چیده شده شکر قهوه ای یا دارچین بریزید،
- توجه کنید اگر مایه کیک شل باشد، تکه های کیک تو مایه نشست میکند،
- اگر مایه ی کیک را زیاد هم بزنید یا تخممرغها کم باشند، کیک هنگام بریدن خورد میشود،
سخن آخر قنادی ناتلی با شما
در این مطلب سعیکردیم طرز تهیه کیک پای سیب عالی را به ساده ترین روش و مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزشدهیم، همانطور که مشاهده کردید بهراحتی تهیه کیک سیب در خانه را انجام داده و از خوردن آن لذت ببرید،