طرز تهیه تارت با تزئین شکلات و توت فرنگی + ویدیو
یکشنبه 05 اسفند 97 دستور سرآشپزطرز تهیه تارت به همراه دسر شکلات و توت فرنگی
شاید در لحظه اول پخت تارت ها کاری دشوار به نظر برسد، اما ما در این مقاله سعی داریم شما را با انواع تارت ها آشنا کنیم و سپس خوشمزه ترین و ساده ترین تارت یعنی تارت به همراه دسر شکلات و توت فرنگی را در کمترین زمان به شما آموزش دهیم. تارت یک نوع شیرینی می باشد که برخلاف اکثر شیرینی ها پف نمی کند و از خمیری ساخته می شود که از مواد پرکننده از قبیل شکلات، خامه و ... پر می شود. ماده پر کننده تارت ها می تواند انواع میوه جات باشد. اگر در خمیر تارت از شکر استفاده کنیم می توانیم از خمیر تارت برای شیرینی جات از قبیل میوه، مربا استفاده کنیم، حال آنکه اگر درون خمیر تارت شکر وجود نداشته باشد می توان در انواع غذا ها از خمیر تارت استفاده نمود. در ادامه به معرفی برخی از خوشمزه ترین تارت ها می پردازیم.
تارت کاستارد
کاستارد به ماده ای گفته می شود که از بهم زدن و حرارت دادن به زرده تخم مرغ و شیر و یا خامه درست می شود. تارت کاستارد اصالتا فرانسوی، بریتانیایی می باشد. از کاستارد به عنوان دسری در نان خامه ای، پای و تارت استفاده می شود.
تارت بیکویل
این تارت یکی از تارت های خوشمزه می باشد که اصالتا بریتانیایی است. تارت بیکویل دارای طعمی لذیذ و دلچسب می باشد. این تارت با خمیر بریزه است که با مارمالاد، مربا و و پودر بادام پر شده است. این تارت اغلب با آجیل از قبیل بادام و بادام زمینی و لایه بالاتر با یخ چینه ( ماده ای که برای پوشاندن روی کیک به کار می رود ) پوشانده شده است.
تارت کره
تارت کره تارتی لذیذ و بسیار خوشمزه است و جایگزین مناسبی برای صبحانه می باشد. تارت کره اصالتا کانادایی بوده و برای تهیه خمیر این تارت باید ابتدا آرد را با مقدار کافی نمک و شکر ترکیب کنیم سپس کره را به صورت تکه تکه کرده و به مخلوط اضافه کنیم. سپس آب و مقداری آبلیمو به مخلوط اضافه می کنیم. پس از انجام این مراحل خمیر را در کیسه ای نایلونی پیچیده و در یخچال قرار می دهیم. برای تهیه مواد میانی تارت کره ای باید مقداری شکر قهوه ای را به همراه کره بر روی حرارت قرار دهیم و سپس وانیل، تخم مرغ ، عسل و مقداری نمک را به مخلوط روی حرارت اضافه کنیم. در پخت تارت کره ای از گردو و یا کشمش نیز استفاده می شود که این مواد، تارت کره ای را به یک شیرینی مقوی تبدیل میکند.
تارت منچستر
تارت منچستر یکی دیگر از انواع تارت ها می باشد. این تارت بسیار مقوی بوده و جایگزین مناسبی برای صبحانه می باشد. تارت منچستر اصالتا بریتانیایی بوده و دارای طعمی شیرین و لذیذ می باشد. این تارت دارای پوسته ای شیرین به همراه مربای تمشک می باشد. همچنین روی این تارت با نارگیل پوشیده می شود.
تارت سانتیاگو
تارت سانتیاگو یک تارت لذیذ و شیرین می باشد که به دلیل خوشمزگی این تارت، تارت سانتیاگو دارای مشهوریت بالایی در جهان است. تارت سانتیاگو اصالتا اسپانیایی می باشد و و زادگاه اصلی این تارت لذیذ شهر سانیاگو د کمپوسلا است. شهر سانتیاگو د کمپوسا در شمال غربی اسپانیا واقع شده و یکی از شهر های مقدس مسیحیان است به همین دلیل بر روی تارت سانتیاگو به وسیله پودر شکر نمادی از یک صلیب می کشند. این تارت از بادام زمینی و تخم مرغ و شکر پر شده است.
تارت کاپریس
این تارت یکی از تارت های لذیذ ایتالیایی می باشد. این تارت یک کیک شکلاتی می باشد که بر خلاف باقی تارت ها در آن از آرد استفاده نمی شود و در آن گردو یا بادام می ریزند. به دلیل وجود گردو و بادام در این تارت، تارت کاپریس یکی از مقوی ترین تارت ها می باشد.
تارت کدو حلوایی
تارت کدو حلوایی اصالتا یک تارت هلندی است که با کدو حلوایی پر شده است. برای تهیه این تارت ابتدا خمیر تارت را آماده می کنیم. پس از پخته شدن خمیر تارت، پوره کدو حلوایی، شیر عسلی، تخم مرغ و دارچین و وانیل را داخل یک ظرف می ریزیم و به وسیله یک همزن به خوبی این مواد را مخلوط می کنیم. سپس تارت را با مواد مخلوط شده پر می کنیم و در فر قرار می دهیم تا به خوبی بپزد.
اگر دلتان یک تارت خوشمزه میخواهد میتوانید از طریق این لینک محصولات تارت ناتلی را مشاهده و اینترنتی سفارش بدهید.
تارت تریکل
یکی دیگر از معروف ترین تارت های بریتانیا تارت تریکل می باشد. این تارت با طعم شیرین و لذیذ خود به یکی از تارت های بین المللی تبدیل شده است. تارت تریکل، تارتی پر شده از لیمو ترش و آرد سوخاری می باشد. در این تارت معمولا از زنجبیل نیز استفاده می شود.
تارت به همراه دسر شکلات و توت فرنگی
تارت ها یکی از کیک ها و شیرینی های بین المللی می باشد که با طعم های لذیذ و شیرین در سراسر دنیا پخش شده اند. تارت ها را می توان با انواع میوه و یا مربا پر کرد. ما در این مقاله قصد داریم تا دستور پخت یکی از خوشمزه ترین تارت ها را البته با روش منحصربفرد ناتلی به شما آموزش دهیم. این تارت خوشمزه و شیرین، تارت به همراه دسر شکلات و توت فرنگی می باشد. تارت به همراه شکلات و توت فرنگی یکی از لذیذ ترین تارت ها می باشد و بر خلاف تصور، دستور پخت ساده ای دارد و هرکس می تواند در آشپزخانه خود، تارت به همراه دسر شکلات و توت فرنگی را بپزد .
مواد لازم برای پخت تارت به همراه دسر شکلات و توت فرنگی
- آرد 300 گرم
- کره 200 گرم
- پودر قند 100 گرم
- شکر 100 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- اسانس وانیل 2 قطره
- دسر شکلات به مقدار لازم
طرز تهیه تارت به همراه دسر شکلات و توت فرنگی
1 – ابتدا آرد را داخل ظرفی تمیز الک می کنیم. پس از الک نمودن آرد حال پودر قند را داخل همان ظرف آرد الک می نماییم و شکر را به مخلوط اضافه می کنیم و به خوبی بهم می زنیم تا مواد به خوبی مخلوط شوند.
2 – در این مرحله کره را به مخلوط اضافه می کنیم. توجه شود که کره نباید یخ زده و سفت باشد بنابر این کره را از قبل از فریز یا یخچال خارج نمایید تا کمی گرم شود و پس از گرم شدن باید کره را تکه تکه نمود. پس از اضافه نمودن کره تکه تکه شده باید مواد را به کمک دست و دستکش به خوبی مخلوط نماییم تا مخلوط مانند خرده نان شود.
3 – پس از مخلوط نمودن کره تکه تکه شده وسط مخلوط را گود می کنیم. سپس تخم مرغ و اسانس وانیل را وسط مخلوط گود شده می ریزیم و شروع به هم زدن می کنیم تا مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند.
4 – پس از اینکه مواد خمیر تارت را به خوبی با یکدیگر مخلوط کردیم، مواد را از ظرف خارج و داخل کیسه ای تمیز نایلونی می پیچیم و درب کیسه را به خوبی می بندیم و مخلوط خمیر تارت را تا دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت نماید.
5 – سپس سطحی تمیز را آرد پاشی می نماییم و خمیر تارت را بر روی سطح آرد پاشی شده به کمک یک غلطک به خوبی پهن می نماییم.
6 – پس از اینکه خمیر تارت ما به خوبی پهن شد حال خمیر تارت را داخل قالبی قرار می دهیم و سطح خمیر تارت را با چنگال سوراخ می کنیم.
7 – در این مرحله بر روی خمیر تارت یک کاغذ روغنی می گذاریم و سپس روی کاغذ روغنی حبوبات می ریزیم. پس از پخش حبوبات بر روی کاغذ روغنی، خمیر تارت را داخل فر با دمای 160 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه میگذاریم تا خمیر بپزد.
8 – پس از 10 الی 15 دقیقه خمیر تارت را از فر خارج می کنیم و کاغذ و حبوبات را از روی آن بر میداریم. سپس خمیر تارت را به تنهایی به مدت 15 دقیقه در فر قرار می دهیم تا به خوبی بپزد.
9 – پس از 15 دقیقه خمیر تارت را از فر خارج می نماییم و اجازه می دهیم سرد شود. پس از سرد شدن خمیر تارت، دسر شکلات را بر روی خمیر تارت می ریزیم.
10 – سپس مقداری توت فرنگی را تکه تکه کرده و تارت شکلاتی خود را با تکه های توت فرنگی تزئین می نمائیم.
11 – سپس برای زیبایی بیشتر تارت به همراه دسر شکلاتی و توت فرنگی خود مقداری تکه شکلات را بر روی تارت خود رنده می نمائیم. اکنون تارت لذیذ و خوشمزه شما آماده می باشد.
>>>فیلم آموزشی طرز تهیه تارت با تزیین توت فرنگی و شکلات به روش ناتلی<<<