طرز تهیه شکلات با بیسکوییت پتی بور و گردو
پنجشنبه 28 تير 97 دستور سرآشپزآیا شما طرفدار شیرینی و شکلاتهایی با بافت ترد هستید؟ اگر پاسختان مثبت است، حتما این شکلات را تهیه کنید.
دسر شکلات با بیسکوییت پتی بور و گردو، میتواند به یکی از محبوبترین دسرهای شما تبدیل شود.
این دسر، از بیسکوییت ترد و گردوی فراوان تشکیل شده و با لعاب شکلات نرم و مخملی پوشانده شده است.
این شکلات به دلیل داشتن گردو برای کودکان بسیار مفید است. در گردو، منیزیم و فسفر، مقداری روی، آهن، کلسیم و سلنیوم وجود دارد که این مواد مغذی میتوانند به رشد و سلامت کودکانتان کمک کنند.
این شکلات بیسکوییتی برای جشن تولد، سالگرد ازدواج و مهمانیها و دورهمیهای شما بسیار مناسب است. یادتان باشد قبل از سرو این دسر به مهمانانتان هشدار بدهید تا مراقب انگشتانشان باشند!
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پودینگ شکلات نعنا
همچنین میتوانید این دسر را به عنوان عصرانه با چای، قهوه و نسکافه میل نمایید.
مواد لازم برای تهیه شکلات با بیسکوییت
شکر | ۲ پیمانه |
آب | ۳ پیمانه |
بیسکوییت پتی بور خرد شده | ۳۵۰ گرم |
کره | ۳۰۰ گرم |
گردوی خرد شده | ۲۲۰ گرم |
پودر کاکائو | ۱۰۰ گرم |
شکلات | ۱۵۰ گرم |
شیر | نصف پیمانه |
آموزش گام به گام تهیه شکلات با بیسکوئیت پتی بور و گردو
گام اول:
ابتدا یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و شکر و آب را در آن بریزید. آنقدر آن را بهم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شده و آب یکدست شود. سپس ۲۰۰ گرم کره را به این مخلوط اضافه کرده و به اندازهای حرارت بدهید تا کاملا ذوب شود.
گام دوم:
گردو و بیسکوییت پتیبور خرد شده را در یک کاسه بزرگ بریزید. آنها را مخلوط کرده و شربت ، آب و شکر را به آرامی به آن اضافه کنید و بهم بزنید. سپس کره ذوب شده را به این مخلوط اضافه کرده و پس از هم زدن، مواد را به دو ظرف جداگانه منتقل کنید.
گام سوم:
پودر کاکائو را به محتویات یکی از کاسهها اضافه کرده و خوب بهم بزنید. از این مخلوط برای پوشاندن کف سینی فر و از مخلوط ظرف دیگر، برای روی آن استفاده کنید.
گام چهارم:
برای ساخت شکلات مایع، یک کاسه را روی گرمای کم حرارت دهید (روش بنماری) و شکلات، شیر و ۸۵ گرم کره را به آن اضافه کنید. مواد را به آرامی هم بزنید تا مخلوطی یکدست از شکلات به دست آید.
گام پنجم:
شکلات مایع را روی محتویات درون سینی فر بریزید و با یک لیسک آن را پخش کنید. شکلات باید به تمام قسمتهای مواد درون سینی برسد.
گام ششم:
سینی فر را به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود.
اگر ذائقهء تلخ پسندی دارید، میتوانید این دسر را با شکلات تلخ نیز تهیه کنید.
این دسر شکلاتی ۴۴۲ کیلوکالری انرژی، ۴۷ گرم کربوهیدرات، ۷ گرم پروتئین و ۲۶ گرم چربی دارد.
آموزش ویدیویی شکلات با بیسکوئیت پتیبور و گردو
طرز تهیه ترایفل شکلاتی با بیسکوییت پتیبور و گردو
با استفاده از همین مواد اولیه میتوانید ترایفل شکلاتی نیز تهیه کنید.
برای تهیه ترایفل شکلاتی با پتیبور و گردو، ابتدا شکلات را به روش بنماری ذوب کنید.
سپس بیسکوییتها را خرد کرده و در کاسه بزرگی ریخته و شکلات مایع را به آن اضافه کنید.
گردوی خرد شده و شیر (یا کرم شیر) را به مواد اضافه کرده و مجددا هم بزنید تا مواد حسابی با هم مخلوط شوند. سپس آن را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از ۲ ساعت، مواد را از یخچال خارج کرده و دستانتان را مرطوب کنید. کمی از مواد (به اندازه یک توپ پینگپونگ) بردارید و کف دستتان بغلتانید تا کاملا گرد شود.
توپهای کوچک ترایفل را در پودر کاکائو یا شکلات خرد شده بغلتانید تا کاملا آغشته به شکلات شوند.
این ترایفلهای خوشمزه را میتوانید با چای و قهوه سرو کنید.
اگر با مطالعه این مطلب هوس شکلات و ترایفل کردهاید ولی زمان کافی برای تهیه آنها را ندارید میتوانید با مراجعه به بخش شکلات سایت ناتلی، شکلات و ترایفلهای خوشمزه ناتلی را به صورت اینترنتی سفارش دهید.