ما را در اینستاگرام دنبال کنید

شما اینجا هستید مجلهدستور سرآشپز طرز تهیه زولبیا بامیه مخصوص

طرز تهیه زولبیا بامیه مخصوص، ویژه ماه مبارک رمضان

یکشنبه 30 اردیبهشت 97       دستور سرآشپز
طرز تهیه زولبیا بامیه مخصوص

 

زولبیا و بامیه هیجان‌انگیزترین قسمت سفره افطار در ماه رمضان است. قنادی‌های تولید کننده زولبیا بامیه در تهران بسیار است. اما اگر می‌خواهید در منزل این شیرینی خوشمزه را تهیه کنید با "آموزش طرز تهیه زولبیا بامیه مخصوص" همراه باشید:

روش پخت زولبیا بامیه قنادی‌ها نکات طلایی و ویژه‌ای دارد. این نکات را در طرز پخت زولبیا و بامیه خانگی رعایت کنید.

فیلم طرز تهیه زولبیا بامیه خانگی در انتهای مطلب قابل مشاهده است.

زولبیا بامیه رنگی قرمز

زولبیا و بامیه‌ رنگی را حتما از زولبیا بامیه فروشی معروف تهران و قنادی‌های معتبر و شناخته شده تهیه کنید، چرا که در محل‌های نامعتبر به دلیل استفاده از رنگ‌های خوراکی غیرمجاز در ترکیبات زولبیا بامیه ، باعث صدمه به کلیه، کبد و عروق شده و خطر بروز بیماری قلبی را تشدید می‌کند.

زولبیا بامیه فروشی معروف تهران کجاست؟ خرید اینترنتی زولبیا بامیه مخصوص

مواد اولیه و ترکیبات زولبیا بامیه بسیار ساده، ارزان و در دسترس است. در ادامه به طرز تهیه زولبیا بامیه مخصوص در منزل برگرفته از آشپزخونه کوچیک من می‌پردازیم:

 

طرز تهیه زولبیا خانگی

طرز تهیه زولبیا بامیه مخصوص در منزل

مواد اولیه پخت زولبیا:

خمیر زولبیا: نشاسته - ماست غلیظ پرچرب - گلاب - زعفران - روغن مایع - آرد - بگینگ پودر 

شربت زولبیا: آب - شکر - گلاب - آب لیمو - زعفران - هل - گلوکز مایع

مراحل پخت زولبیا:

نشاسته و ماست را در ظرفی ریخته و مخلوط می‌کنیم تا نشاسته نرم شود. به مخلوط فوق ا قاشق غذاخوری گلاب، 2 قاشق غذاخوری  زعفران دم کرده و یک قاشق چای‌خوری روغن مایع به همراه 2 قاشق غذاخوری آرد را به مخلوط بالا اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. سپس به کمک همزن برقی 5 الی 7 دقیقه کار هم زدن را ادامه داده تا مخلوط از حالت سفتی در آمده و حالت روان به خود بگیرد. در حین هم زدن با همزن، نصف قاشق چای‌خوری بگینک پودر را نیز اضافه می‌کنیم. مخلوط را در ظرف در بسته گذاشته و چند دقیقه استراحت می‌دهیم. در این فاصله شربت زولبیا (شیره زولبیا) را تهیه می‌کنیم.

طرز تهیه شربت زولبیا:

ا لیوان سرخالی شکر + 1 استکان آب ولرم + 2 قاشق غذاخوری گلاب + نصف قاشق چای‌خوری آب لیمو را در قابلمه‌ای ریخته و به هم می‌زنیم. شعله گاز را روشن کرده و دیگر به هم نمی‌زنیم. پس از کف کردن محلول، زیر شعله را کم می‌کنیم (خاموش نشود). تست می‌کنیم که شکر کامل حل شده باشد. کمی زعفران آسیاب شده + تعدادی دانه هل سبز + نصف قاشق غذاخوری گلوکز مایع به محلول اضافه می‌کنیم. مایع به دست آمده باید کمی حالت چسبندگی داشته باشد. شربت زولبیا برخلاف شربت بامیه نباید سرد شود.

گلوکز مایع باعث غلیظ و براق شدن شربت می‌شود.

یک قابلمه را تا 2 سانت روغن ریخته و زیر آن را روشن می‌کنیم. خمیر زولبیا را که دقایقی استراحت دادیم در ظرف سس می‌ریزیم.  حرارت روغن را تست می‌کنیم (کمی از خمیر را داخل روغن انداخته، اگر روغن آماده باشد باید خمیر سریع بالا بیاید و شروع به پف کردن کند) و پس از آماده بودن روغن زولبیاها را به صورت دایره‌های مارپیچ و تو در تو می‌زنیم. هر دو طرف زولبیا را کامل سرخ کرده و هنگامی که رنگ طلایی به خود گرفت آن‌ را از روغن خارج و به محلول داغ شربت می‌اندازیم سپس آن را بیرون می‌آوریم. زولبیای ترد و خوشمزه شما آماده است!

 

طرز تهیه بامیه عسلی خانگی

طرز تهیه زولبیا بامیه مخصوص شربت

مواد اولیه پخت بامیه:

خمیر بامیه: آب + کره + شربت بامیه + آرد + تخم مرغ + وانیل

شربت بامیه: آب + شکر + گلاب + آب لیمو + زعفران + هل + گلوکز مایع

طرز تهیه شربت بامیه:

2 لیوان شکر + 2/3 لیوان آب ولرم + 4 قاشق غذاخوری گلاب +  1 قاشق چای‌خوری آب لیمو را در قابلمه ریخته و هم می‌زنیم تا شکر حل شود. شعله را روشن کرده و وقتی جوشید و مایع کف کرد شعله را کم می‌کنیم. زعفران ساییده شده + چند عدد هل + 1 قاشق غذاخوری گلوکز مایع اضافه کرده و به هم می‌زنیم. شعله را خاموش کرده و صبر می‌کنیم تا مایع سرد شود. مایع به دست آمده غلیظ و چسبنده است.

مراحل پخت بامیه:

1 لیوان آب + 50 گرم کره + 2 قاشق از شربت بامیه را داخل قابلمه ریخته و روی شعله گاز قرار می‌دهیم. وقتی شروع به جوشیدن از کناره‌ها کرد؛ 1 لیوان آرد اضافه کرده و به هم می‌زنیم تا خمیری بشود. شعله را کم کرده و با قاشق همچنان خمیر را ورز داده تا آب اضافی آن چیده شود. این عملیات 10 تا 15 دقیقه طول می‌کشد.

خمیر را به ظرفی منتقل می‌کنیم تا حرارت آن کم شود. 2 تخم‌مرغ + 1/4 قاشق چای‌خوری وانیل به خمیر اضافه کرده و شروع به ورز دادن می‌کنیم. به کمک همزن برقی آنقدر خمیر را می‌زنیم تا حالت شل به خود بگیرد. خمیر باید چسبنده باشد.

محصولات ماه رمضان ناتلی

خمیر را در قیف ریخته و سر قیف را ماسوره متوسط می‌زنیم. در قابلمه‌ای تا دوسانت روغن ریخته و با حرارت ملایم گاز شروع به بریدن بامیه‌ها از قیف به کمک قیچی می‌کنیم و آنها را داخل روغن می‌اندازیم. (روغن نباید خیلی داغ باشد). بامیه‌ها شروع به پف کردن و سرخ شدن می‌کنند. وقتی کامل سرخ شدند آنها را در سبد ریخته تا روغن آنها چیده شود. سپس درحالی که هنوز داغ هستند، به داخل شربت انداخته و 3 تا 4 دقیقه در شربت بمانند. دوباره آنها را در سبد ریخته تا شربت اضافی آنها گرفته شود. بامیه‌های خوشمزه شما آماده شدند!

 

فیلم طرز تهیه زولبیا بامیه خانگی

 

فیلم طرز تهیه زولبیا

فیلم طرز تهیه بامیه عسلی

 

 

>>>>>> خرید اینترنتی محصولات ماه رمضان ناتلی <<<<<<<<

 

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نشده است.
دیدگاه خود را به عنوان نظر اول ثبت کنید.
به مطلب «طرز تهیه زولبیا بامیه مخصوص» امتیاز دهید:
 
نقد و بررسی خود را راجع به این مطلب با دیگران به اشتراک بگذارید.
برای ثبت نظر، نیاز است ابتدا به مطلب امتیاز دهید

ناتلی؛ قنادی ای با بیش از 80 سال تجربه در صنعت کیک و شیرینی با 9 شعبه در تهـران است. همچنان در خانه بمانید!
مجوز ها
تماس با شعب
سهروردی شمالیپونکدیباجی جنوبینیاورانسهروردی جنوبیمیدان هرویسعادت آبادبومهنپردیس
پیگیری سفارشات اینترنتی:87109208
تلفن شعب:87108
صدای مشتری:87109414