دستور تهیه تارت لیموی فرانسوی
یکشنبه 17 دى 96 دستور سرآشپزلیمو ترش و اسانس آن منبع سرشاری از ویتامین ث است و به دلیل داشتن اسید سیتریک، به هضم غذا کمک میکند.
اگر شما هم به خوردن دسر بعد از غذا علاقه مندید، تارت لیموی فرانسوی می تواند انتخاب خوبی باشد.
اگر شما هم به خوردن دسر بعد از غذا علاقه مندید، تارت لیموی فرانسوی می تواند انتخاب خوبی باشد.
مواد لازم برای کرم تارت لیموی فرانسوی:
تخم مرغ کامل | 4 عدد |
زرده تخم مرغ | 4 عدد |
شکر | 100 گرم |
آب لیمو ترش | 200 میلی لیتر |
پوست لیموی رنده شده | به مقدار لازم |
کره | 250 گرم |
مواد لازم برای نان تارت:
آرد | 2 لیوان |
شکر | 1 قاشق چایخوری |
کره سرد | 200 گرم |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
آب سرد | به میزان لازم |
دستور تهیه نان تارت:
آرد، نمک و شکر را در ظرف یا میکسر ریخته و مخلوط کنید. سپس کره سرد را به تکه های کوچک خرد کرده و مواد اضافه کنید. پس از اینکه تکه های کره کمی با آرد مخلوط شد، چند قاشق آب سرد اضافه کنید تا مواد به شکل خرده نان در بیایند.خرده های خمیر را روی نایلون ریخته و با نوک انگشت ورز بدهید تا یکدست شود. خمیر آماده را حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود.
خمیر را با وردنه پهن کرده و در قالب تارت قرار دهید. کف خمیر را با چنگال در چند نقطه سوراخ کنید و در دمای 175 درجه سانتیگراد، به مدت نیم ساعت بپزید.
دستور تهیه کرم تارت لیموی فرانسوی:
یک ظرف شیشه ای (پیرکس) را روی قابلمه آب در حال جوشیدن قرار دهید، به طوری که بخار آب به ته ظرف شیشه ای برخورد کند.4 عدد زرده تخم مرغ، 4 عدد تخم مرغ کامل، 100 گرم شکر، 200 میلیلیتر آب لیمو ترش و پوست لیموی رنده شده را به ترتیب داخل ظرف شیشه ای بریزید و به آرامی هم بزنید تا یکدست شود. در این مرحله، 250 گرم کره را به مواد اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا کرم زرد و لطیفی حاصل شود.
مواد را روی نان تارت ریخته و به مدت 6 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت بپزید.
بعد از سرد شدن تارت می توانید آن را با پودر قند، خامه و برش های لیمو تزیین کنید.