دستور تهیه شیرینی حلقهای نارگیلی
یکشنبه 14 آبان 96 دستور سرآشپز
مواد مورد نیاز برای تهیه شیرینی حلقه های نارگیلی:
کره | ۱۰۰ گرم |
پودر شکر | ۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیلین | یک چهارم قاشق چایخوری |
پودر نارگیل | ۴۰ گرم |
آرد | ۱۱۰ گرم |
نمک | ۱ پینچ |
مواد لازم رویه (سس کارامل):
شیر عسلی | ۲۵۰ گرم |
کره | ۳۰ گرم |
شکر قهوه ای | ۲ قاشق سوپخوری |
پودر نارگیل | یک و یک دوم پیمانه |
دستور تهیه شیرینی حلقه های نارگیلی:
کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن گاه تخم مرغ و وانیلین را بیفزائید و ۲ دقیقه دیگر مواد را هم بزنید. حالا پودر نارگیل، آرد و نمک را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و ۲ ساعت در یخچال نگه دارید. بعد از آن، خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی ۵ میلیمتر باز کنید. با برشگر تو خالی به قطر ۵ سانتیمتر قالب بزنید و با فاصله در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید.
سینی را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی حلقهای نارگیلی را به مدت تقریبی ۱۸-۲۰ دقیقه بپزید.
برای قالب زدن شیرینی حلقهای نارگیلی میتوانید از قالب دونات یا در قوطی یا کاسه کوچک استفاده کنید.
طرز تهیه مواد رویه:
شیر عسلی، کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. قدری از این سس را کنار بگذارید و باقیماندهاش را با پودر نارگیل (مواد رویه) مخلوط کنید.
حالا روی شیرینیها قدری سس کارامل بریزید و از مواد رویه رویش بگذارید.