دستور تهیه بیسکویت بادام زمینی
یکشنبه 14 آبان 96 دستور سرآشپز
مواد مورد نیاز بیسکویت بادام زمینی:
آرد (الک شده) |
200 گرم |
کره | 150 گرم |
پودر قند | 100 گرم |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
پودر کاستارد | 2 قاشق سوپخوری |
بکینگ پودر | یک هشتم قاشق چایخوری |
مواد مورد نیاز رویه:
کره | 100 گرم |
خامه | 50 میلی لیتر |
بادام زمینی | 150 گرم |
شکر قهوهای | 100 گرم |
شربت طلایی | 1 قاشق سوپخوری |
دستور تهیه بیسکویت بادام زمینی:
داخل کاسهای کره، پودر قند و زرده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آرد، پودر کاستارد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید، سپس به مخلوط کره و زرده تخم مرغ افزوده و به وسیله انگشت مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآید. با استفاده از وردنهای خمیر را روی سطح صاف باز کرده و کف قالب مربعی شکل به ابعاد 22 سانتی متری پهن کنید. بعد با استفاده از چنگال سوراخهایی روی آن ایجاد کنید.
قالب را در طبقه وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
قالب را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود.
برای تهیه رویه بیسکویت؛ شکر قهوه ای، شربت طلایی، کره و خامه را داخل کاسهای مخلوط کرده و به مدت 3 دقیقه روی حرارت بگذارید تا بجوشد. بعد بادام زمینی را به آن افزوده و از روی حرارت بردارید. مواد رویه را روی بیسکویت بریزید و مجدد در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 5 دقیقه قرار دهید.
برای تهیه شربت طلایی:
100 گرم شکر را داخل قابلمهای بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس 2 قاشق سوپخوری آب روی آن بریزید و آن را مداوم هم بزنید تا شکر ذوب شده و کاراملی رنگ شود. بعد به تدریج 3 پیمانه آب جوش به آن افزوده و بگذارید تا یکنواخت شود. بعد 400 گرم شکر را به آن افزوده و آن قدر هم بزنید تا شکر و آب، حل و شربت غلیظ شود.
1 عدد لیموترش را به چهار قسمت تقسیم کنید و دو قسمت آن را درون قابلمه حاوی مواد بیندازید. بعد به مدت 45 دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید تا جا بیفتد. سپس لیمو را درآورده، آن را از صافی رد کنید و درون شیشهای بریزید. این شربت را در جای خنک نگه دارید. (این شربت در کشورهای اروپایی و آمریکایی به صورت صنعتی تولید می شود.) به عبارتی دیگر شربت طلایی، یک مایه غلیظ است که از شکر درست میشود. این مایه رنگ کهربایی دارد و جایگزین مناسبی برای عسل است