دستور تهیه مافین توتفرنگی
یکشنبه 14 آبان 96 دستور سرآشپزمواد لازم برای مافین توت فرنگی:
آرد | ۱و۳/۴ پیمانه |
بکینگ پودر | ۱/۵ قاشق چایخوری |
جوش شیرین | ۱/۲ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ پنسه |
روغن مایع | ۱/۳ پیمانه |
شکر سفید دانه ریز | ۱۷۰ گرم |
۱۷۰ گرم | ۱ عدد |
ماست | ۳/۴ پیمانه |
وانیل | ۱/۴ قاشق چایخوری |
توتفرنگی خرد شده | ۱ پیمانه |
دستور تهیه مافین توت فرنگی:
فر را با ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم. شکر، تخم مرغ و وانیل را با همزن میزنیم تا کشدار شود. سپس ماست را اضافه و مخلوط میکنیم، روغن را هم در حد مخلوط شدن هم میزنیم. آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین را سه بار الک کرده و کم کم به مایه اضافه میکنیم. نباید مواد را زیاد هم بزنیم. در آخر توتفرنگیهای خرد شده را اضافه میکنیم و مایهی کیک را در کپسول مافین میریزیم.
زمان پخت بستگی به فر دارد و حدود ۲۵ تا ۳۵ دقیقه برای پخت مافینها کافی است.