دستور تهیه کیک یک تخم مرغی
یکشنبه 14 آبان 96 دستور سرآشپزمواد لازم برای کیک یک تخم مرغی:
تخم مرغ | 1 عدد |
شیر | 1 لیوان |
آرد | 1 و ½ پیمانه |
روغن مایع | ¼ پیمانه |
شکر | 1 پیمانه |
وانیل | کمی |
بکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
دستور تهیه کیک یک تخم مرغی:
فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود. قالب را چرب کرده و آرد پاشی کنید. آرد را همراه بکینگ پودر 3 بار الک کنید.
تخم مرغ را همراه شکر و وانیل حدود ده دقیقه تا یک ربع با همزن بزنید تا حجم آن سه برابر و غلیظ و کشدار شود. شیر و روغن را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید. حالا آرد را قاشق قاشق روی مواد الک کنید و با کفگیر یا لیسک دورانی مخلوط کنید. مواد را داخل قالب ریخته 40 تا 45 دقیقه داخل فر قرار دهید.
برای مدل زیرا مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم. داخل یکی از ظرفها دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو الک کرده و داخل ظرف دیگر دو قاشق غذاخوری آرد الک میکنیم. مواد را با قاشق کاملاً مخلوط میکنیم و با دو ملاقه هماندازه، به ترتیب مواد را روی هم میریزیم.
یک ملاقه مواد کاکائویی و یک ملاقه ساده، همین ترتیب ادامه میدهیم. وقتی همه مواد را ریختیم، با چاقو یا خلال دندان از مرکز به سمت بالا شکل ایجاد میکنیم.