دستور تهیه حلوای شیر عسلی
یکشنبه 14 آبان 96 دستور سرآشپزمواد لازم برای حلوای شیر عسلی:
آرد گندم | یک و یک سوم لیوان |
روغن | نصف لیوان |
شیر عسلی | یک قوطی |
زعفران دم کرده غلیظ | به مقدار لازم |
هل ساییدهی نرم | یک قاشق چایخوری |
گلاب | یک چهارم لیوان |
دستور تهیه حلوای شیر عسلی:
ابتدا آرد الک شده را داخل قابلمه میریزیم و روی شعله ملایم تفت میدهیم تا حدی که کمی تغییر رنگ بدهد و بوی خامی آرد گرفته شود. بعد روغن را اضافه میکنیم.
کمی هم آرد را با روغن تفت میدهیم سپس از روی حرارت برداشته و هل و گلاب و زعفران و شیر عسلی را اضافه میکنیم. فقط در این مرحله باید خیلی تند و سریع هم بزنیم که حلوایمان گلوله گلوله نشود و کاملا یکدست شود. اگر خیلی شل بود خیلی کوتاه روی حرارت میگذاریم تا حلوا خودش را جمع کند. سپس حلوا را داخل ظرف ریخته و آن را تزیین میکنیم.