دستور تهیه کاپ کیک نارگیل و شکلات
چهارشنبه 10 آبان 96 دستور سرآشپزمواد لازم برای کاپ کیک نارگیل شکلاتی:
روغن مایع | 120 گرم |
شکر | 175 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
وانیل | یک چهارم قاشق چایخوری |
پودر نارگیل | 100 گرم |
آرد | 230 گرم |
بکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | 20 گرم |
ماست خامهای | 2 قاشق سوپخوری |
آب گرم | 1 پیمانه |
مواد لازم کرم نوتلا:
کره | 2 قاشق سوپخوری |
نوتلا | 3 قاشق سوپخوری |
پودر قند | 3 قاشق سوپخوری |
خامه صبحانه | یک قاشق سوپخوری |
دستور تهیه کاپ کیک نارگیل شکلاتی:
تخم مرغها و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا سبک شود سپس روغن مایع و وانیل را افزوده و هم بزنید تا مخلوط شود. ماست خامهای را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید سپس همزن را خاموش کنید.
آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را مخلوط کرده و به تناوب به همراه آب افزوده و با لیسک هم بزنید. در آخر پودر نارگیل را اضافه کرده و مخلوط کنید. مواد را داخل قالبهای کاپ کیکی که کاغذ انداختهاید، ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای معمولی قرار دهید.
مواد لازم برای کرم نوتلا را با هم مخلوط کرده و برای تزیین کاپ کیکها از آن استفاده کنید.