دستور تهیه شکلات بیسکویتی
پنجشنبه 04 آبان 96 دستور سرآشپزمواد لازم شکلات بیسکویتی:
شکلات تلخ | ۱۰۰ گرم |
بیسکویت پتی بور | ۲۰ عدد |
کره | ۴۰ گرم |
شکر | ۳-۴ قاشق غذا خوری |
خامه صبحانه | ۱ قاشق غذا خوری |
شیر عسل یا عسل | ۱ قاشق غذا خوری |
زمان تهیه ۱۲۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
۱- کره را روی شعله خیلی کم ذوب میکنیم (همه مراحل را میتوان به روش بن ماری انجام داد).
۲- شکر را اضافه کرده و هم میزنیم تا خوب حل شود.
۳- خامه صبحانه و شیر عسل (یا عسل) را به مواد اضافه میکنیم.
۴- شکلات تلخ را نیز به مواد اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا مخلوط یکدست و روانی به دست آید.
۵- ۲۰عدد بیسکویت پتی بور معادل حدود 80 گرم را کمی خرد کرده و با شکلات مخلوط میکنیم، دقت کنید که بیسکوییتها له نشوند.
۶- حدود ۵ دقیقه صبر میکنیم تا مخلوط کمی خنک شود؛ سپس آن را درون کیسه فریزر میریزیم و به شکل استوانه درمیآوریم. بعد داخل فریزر قرار میدهیم.
۷- بعد از حدود ۲ ساعت از فریزر خارج میکنیم و با چاقوی ارهای تیز برش میزنیم.
سایر نکات شکلات بیسکویتی:
میتوانید به جای شکلات تلخ از شکلات شیرین استفاده کنید و شکر را حذف کنید. میزان شکر بستگی به درصد تلخی شکلاتتان دارد. میتوانید از گردوی نگینی خرد شده هم داخل موادتان استفاده کنید.