دستور تهیه کیک یزدی
چهارشنبه 03 آبان 96 دستور سرآشپز
دستور تهیه کیک یزدی
تخم مرغ | سه عدد |
شکر | یک و نیم پیمانه |
روغن | یک پیمانه |
شیر | یک پیمانه |
آرد | سه پیمانه |
پودر هل | نصف قاشق چایخوری |
گلاب | سه قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر | یک قاشق چای خوری |
جوش شیرین | یک قاشق چای خوری |
خمیر مایه | یک قاشق چای خوری |
کنجد | برای تزئین روی کیک یزدی |
طرز تهیه کیک یزدی خانگی:
گلاب را روی حرارت، کمی گرم میکنیم و در یک ظرف غیر فلزی میریزیم. بعد خمیر مایه و نصف قاشق چایخوری شکر را به آن اضافه میکنیم. روی آن را میپوشانیم و حدود ده دقیقه در جای گرم میگذاریم تا عمل بیاید.
دراین فرصت، تخم مرغ و شکر و هل را با همزن خوب هم میزنیم و سپس روغن و بعد شیر را اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم.
خمیر مایهی به عمل آمده را اضافه میکنیم و با همزن هم میزنیم. آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم الک میکنیم. در دو مرحله آرد را به مایه کیک یزدی اضافه میکنیم و با لیسک در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
کپسولهای کیک یزدی را در قالب میگذاریم و نصفش را از مایه پر میکنیم (مایع در زمان پخت پف میکند) و در انتها روی آن کنجد میپاشیم.
کپسولها را در فر از قبل گرم شده و با درجه ۱۷۵ حدود ۲۰ دقیقه میپزیم. بعد از پخت، کیک یزدی را داخل ظرف در بسته بیرون یخچال نگه دارید.