آشنایی با سری محصولات نان فروشگاههای ناتلی (قسمت سوم)
چهارشنبه 26 مهر 96 اخبار ناتلیپیراشکی پیده
پیده یکی از پیراشکیهای بسیار خوشمزه و لذیذ کشور ترکیه است که طرفداران بسیار زیادی در این کشور دارد. از کودکان و دانشآموزان تا پرسنل شرکتها و کارمندان، همواره پیده را به عنوان یکی از میان وعدههای خود در نظر دارند.
گروه قنادیهای ناتلی برای ادامه راه خود در فروش نانهای حجیم و نیمه حجیم، در انتخاب محصولات تولیدی خود بسیار دقت عمل داشته تا بتواند بهترین تجربه را برای مشتریانش به ارمغان آورد.
طرز تهیه پیده
آرد | ۱۵۰۰ گرم |
خمیر مایه | ۲ قاشق غذاخوری |
حبه قند | ۴ عدد |
آب ولرم | ۱ لیوان |
نمک | ۵ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۲ عدد (زرده و سفیده جدا) |
مواد لازم برای داخل خمیر
گوشت | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
گوجه فرنگی و فلفل سبز | ۱ عدد |
جعفری | به میزان لازم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه
آرد را در ظرفی ریخته و وسط آرد را به شکل حوض در میآوریم. در یک ظرف دیگر مایه خمیر را با حبه قندها و آب ولرم مخلوط کرده تا مایه خمیر پف کند. سپس این مایه خمیر را آرام آرام به حوضی که درست کردیم اضافه میکنیم. نمک و سفیده تخم مرغ را اضافه کرده و ورز میدهیم.
حدودا ۱۵ یا ۲۰ دقیقه به خمیر استراحت میدهیم.
پیاز را رنده کرده به گوشت اضافه میکنیم. سپس فلفل و گوجه فرنگی خرد شده را نیز به گوشت اضافه میکنیم. جعفری، نمک، فلفل سیاه و ادویههایی مثل زردچوبه، دارچین وسیر رنده شده نیز اضافه کرده و در آخر دو قاشق غذاخوری آب سرد اضافه میکنیم و مواد را هم میزنیم.
از خمیر، چانههایی به اندازه لیمو برداشته و به شکل قایق باز میکنیم. از مواد میانی، روی خمیر خیلی نازک پهن میکنیم.
کنارههای خمیر را با زرده آغشته میکنیم و در سینی چرب شده گذاشته، سپس سینی را به فر داغ شده با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد منتقل میکنیم.
زمانی که روی خمیرها سرخ شد، پیده پخته شده است.