آشنایی با سری محصولات نان فروشگاههای ناتلی (قسمت دوم)
سه شنبه 25 مهر 96 اخبار ناتلیسری نانهای آچما
سری نانهای آچما با مغزیهای متفاوت و خوشمزه قابل تهیه در فروشگاههای ناتلی با عطری دلپذیر برای وعدههای مختلف قابل استفاده است. نان آچما یکی از انواع نانهای مخصوص و خوشمزه کشور ترکیه است. قبلا در بخش آشپزی روش دیگری برای تهیه این نان تقدیم شما عزیزان شد و این بار طرز پخت نان آچما با ارده و گردو را خواهید دید که این دو باعث مقویتر شدن این نان میشود.
مواد لازم برای تهیه نان آچما
شیر | ۱۲۵ میلی لیتر |
مخمر | ۱ قاشق سوپخوری سر پر |
ماست | ۵۵ گرم |
شکر | ۳ قاشق سوپخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن مایع | ۲ قاشق سوپخوری |
نمک | یک چهارم قاشق چایخوری |
آرد | به میزان لازم |
مواد میانی
ارده | ۴ قاشق چایخوری |
کره ذوب شده | ۵۰ گرم |
شکر | ۱۲۰ گرم |
گردو پودر شده | ۱ پیمانه |
روش پخت نان آچما:
شیر ولرم را با یک قاشق شکر و مخمر مخلوط کرده و بگذارید تا پف کند. در ظرف جداگانه تخم مرغ، بقیه شکر، روغن، ماست، وانیل و نمک را کمی با مفتول زده، سپس آرد را کم کم اضافه کنید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.
سپس خمیر نان آچما را کمی ورز داده و بگذارید به مدت یک ساعت استراحت کند. سپس روی سطح کار را پودر نشاسته پاشیده ، خمیر را به ۳ چانه مساوی تقسیم کنید. خمیر را پهن کرده و مقداری مواد روی نان ریخته سپس لایه دوم نان، به ترتیب تا لایه سوم را به همین ترتیب پر میکنیم.
خمیر را به برشهای ۲ سانتی برش زده و به شکل شکلات میپیچیم. خمیر را مجدد بیست دقیقه استراحت میدهیم. سپس روی نان را تخم مرغ مالیده و با گردو و پسته تزیین کنید.
خمیرها را داخل فر بگذارید در دمای ۱۸۵ درجه به مدت نیم ساعت بپزید.