ما را در اینستاگرام دنبال کنید

شما اینجا هستید مجلهاخبار ناتلی آشنایی با سری محصولات نان فروشگاه‌های ناتلی (قسمت اول )

آشنایی با سری محصولات نان فروشگاه‌های ناتلی (قسمت اول )

دوشنبه 24 مهر 96       اخبار ناتلی
آشنایی با سری محصولات نان فروشگاه‌های ناتلی (قسمت اول )

زمزمه‌های تولید و فروش نان در مجموعه قنادی‌های ناتلی، از شروع سال 1396 به گوش می‌رسید تا نهایتا پس از گذر از فرایند تحقیق و توسعه و نیازسنجی بازار برای اولین بار در فروشگاه سهروردی به صورت آزمایشی آغاز شد. با استقبال گرم مردم از سری محصولات نان‌های حجیم و غیر حجیم، طیف فروش محصولات به فروشگاه‌های دیگر رسید تا نهایتا اولین نانوایی ناتلی در فروشگاه تازه تاسیس پیروزی افتتاح شد. در این مطلب قصد داریم شما را با تعدادی از محصولات نان قابل خرید در فروشگاه‌های ناتلی آشنا کنیم تا در خرید خود انتخاب بهتری داشته باشید.


سری نان‌های پواچا


لقمه‌های سالم با مغزی‌های متفاوت نامی است که این سری محصولات بخود اختصاص داده‌اند. ریشه پخت این پیراشکی در کشور ترکیه بوده و در طعم‌های مختلف در فروشگاه‌های ناتلی عرضه می‌شود.


طرز تهیه پواچا

 


مواد لازم (برای خمیر)

 

ماست ۱ لیوان سرخالی (یک سوم لیوان)
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع یک استکان کوچک چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
آرد به مقدار لازم
پودر سوخاری به میزان لازم

 



مواد لازم (برای داخل خمیر):

برای داخل خمیر پواچا می‌توانید از گوشت چرخ کرده با فلفل دلمه، سوسیس و پنیر پیتزا یا سیب‌زمینی پخته پوره شده و جعفری خرد شده استفاده کنید.
 


طرز تهیه خمیر پواچا:

ماست، تخم مرغ و روغن مایع را با هم مخلوط می‌کنیم و بعد بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده، آرام آرام به مواد اضافه می‌کنیم. آرد را آنقدر اضافه می‌کنیم و ورز می‌دهیم تا خمیر به دست نچسبد. از خمیر بدست آمده به آندازه یک نارنگی برمی‌داریم، وسط خمیر را باز می‌کنیم و موادی که برای وسطش آماده کردیم را داخل خمیر می‌گذاریم. سپس خمیر را می‌بندیم و به شکل توپ در می‌آوریم (البته اگر خمیر را کمی کف دستمان فشار دهیم که کاملا بسته شود و مواد داخلش را بپوشاند مشکلی به وجود نمی‌آید، چون خمیر در داخل فر پف کرده و شکل توپی به خود می‌گیرد).

خمیرهای توپی شکل آماده شده را در پودر سوخاری می‎غلطانیم. حالا سینی فر را چرب کرده و پواچاهای توپی شکل را داخل سینی فر می‌چینیم و در داخل فر ۱۷۰ درجه که از قبل گرم کردیم می‌گذاریم. زیر و روی پواچاها که طلایی شد، آماده میل کردن هستند.

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نشده است.
دیدگاه خود را به عنوان نظر اول ثبت کنید.
به مطلب «آشنایی با سری محصولات نان فروشگاه‌های ناتلی (قسمت اول )» امتیاز دهید:
 
نقد و بررسی خود را راجع به این مطلب با دیگران به اشتراک بگذارید.
برای ثبت نظر، نیاز است ابتدا به مطلب امتیاز دهید

ناتلی؛ قنادی ای با بیش از 80 سال تجربه در صنعت کیک و شیرینی با 9 شعبه در تهـران است. همچنان در خانه بمانید!
مجوز ها
تماس با شعب
سهروردی شمالیپونکدیباجی جنوبینیاورانسهروردی جنوبیمیدان هرویسعادت آبادبومهنپردیس
پیگیری سفارشات اینترنتی:87109208
تلفن شعب:87108
صدای مشتری:87109414