دستور تهیه کیک سیب در خانه
یکشنبه 16 اسفند 94 دستور سرآشپزهمانطور که از نام آن پیداست، کیک سیب دسر بسیار محبوبی است که ماده اصلی تولید آن سیب است. کیک سیب ساده عطر معرکهای دارد. بهطوریکه برشهای کوچک سیب موجود در کیک، شما را روانه بهشت میکنند. کیک سیب سنتی در یک قدم رو به جلو، در دستور پخت خود از ادویههای مختلفی نیز بهره برده است. ادویههایی مانند جوز هندی یا دارچین. همین مورد موجب میشود کیک سیب، عطر و طعمی منحصر به فرد پیدا کند. گاهی علاوه بر این ادویهها، خمیر این کیک را با خردههای مغزهای آجیل نیز مخلوط میکنند که معمولا گردو و بادام از آجیلهای دیگر محبوبتر هستند. همچنین ممکن است سیب در هر نوع کیکی به کار رود. بهخصوص اینکه موجب نرمی کیک نیز میشود. بنابراین طرفداران زیادی دارد.
کیک سیب امروزی ماحصل چند کیک سنتی و قدیمی است. دورست کیک سیب، کیک دوون سیب و کیک سیب سامرست از اشکال سنتی این کیک از دورست، دوون و سامرست انگلستان هستند. همچنین کیک سیب به نام Szarlotka یا Jabłecznik یک دسر سنتی بسیار محبوب در لهستان است که معمولا آن را در رستورانها و کافهها سرو میکنند. غالبا هم به صورت گرم و همراه با خامه و قهوه.
تهیه کیک سیب در خانه
کیک سیب در خانه به راحتی قابل تهیه است. فقط کافیست وسایل آن دور و بر شما پیدا شود و البته به پخت آن نیز علاقه داشته باشید. برای تهیه کیک سیب در خانه به یک و یک سوم لیوان آرد، یک لیوان شکر، 200 گرم کره، یک قاشق چایخوری وانیل، دو قاشق غذاخوری شکر، پنج عدد سیب، سه عدد تخممرغ و دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر نیاز دارید.
ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. کره نرم شده را با شکر بزنید تا مخلوط کرم رنگ و کشدار شود. سپس تخممرغها را اضافه کنید؛ آرد، بیکینگ پودر و وانیل را مخلوط کرده و کم کم به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود. سیبها را پوست بگیرید و به تکههای کوچک خرد کنید. ته قالب کاغذ روغنی بیندازید، نصف سیبهای خرد شده را ته قالب بریزید و روی آن یک قاشق شکر بپاشید، نصف مایه کیک را روی آن بریزید و پخش کنید. باقی مانده سیبهای خرد شده را روی مایه کیک بریزید، روی آن یک قاشق شکر بپاشید و باقی مانده مایه کیک را روی آن بریزید و پخش کنید.
قالب کیک را درون فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کردهاید به مدت 45-60 دقیقه ( بسته به نوع فر ) قرار دهید تا بپزد. پس از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس از قالب خارج کنید و سرو نمائید. درضمن دقت کنید که ته قالب بیش از اندازه سیب نریزید. اگر قالبتان کوچک است سیب و مایه کیک را مخلوط و سپس داخل قالب بریزید.
کیک سیب در قنادیها
میتوان در قنادیها کیک سیب را در اشکال مختلف پیدا کرد. البته در ایران روش غالب تولید کیک سیب به صورت پای یا تارت است. قنادیها معمولا این کیک را در میان محصولات خود دارند. شما با مراجعه به کافهها و رستورانها نیز حتما این کیک را در منو خواهید یافت. محبوبیت کیک سیب همگانی است و بسیاری از سلایق را پوشش میدهد.
برند کیک تیاس نیز در میان محصولات متنوع و متعدد خود، کیک سیب را عرضه میکند. آن هم در دو مدل. کیک سیب و پای سیب برشی. تیاس کیکها و دسرهای خود را به صورت روزانه تولید میکند و برای این کار از مواد اولیه باکیفیت بهره میبرد. بنابراین با یک دفعه مصرف، متوجه تفاوت آن با دیگر کیکهای موجود خواهید شد.
کیک سیب برند تیاس از کیک کرهای ساده، برشهای سیب و عطر بینظیر و مدهوشکنندهی دارچین تهیه میشود. این کیک هم به صورت کامل و هم به شکل برشی به فروش میرسد. پای سیب برشی نیز همانطور که از نام آن مشخص است، برشهایی کوچک از ترکیبی بسیار خوشمزه است. خمیر مخصوص پای، تکههایی از سیب، دارچین و خردههای ریز گردو، این پای خوشمزه را به وجود میآورند. این پای علاوه بر طعم فوقالعاده، ظاهری بسیار زیبا نیز دارد.
محصولات تیاس تا پنج روز زمان مصرف دارند و بهترین گزینه برای مهمانیهای عصرانه یا دسر برای بعد از شام یا ناهار هستند. بهخصوص وقتی که با لیوانی چای یا فنجانی قهوه همراه شوند. انواع محصولات تیاس برای مشتریان روزانه و عادی در قنادی ناتلی واقع در خیابان سهروردی شمالی قابل دسترسی است. اما اگر صاحب کسبوکاری همچون کافه، رستوران، تالار و کترینگ، قهوهخانه یا بیمارستان و نمونههای مشابه دیگر هستید، میتواند با این برند از طریق سایت تیاس ارتباط مستقیم گرفته و با تامین درخواست خود، سطح کیفی پذیرایی از مشتریانتان را بالا ببرید