دستور تهیه موس آلبالو به زبان ساده
یکشنبه 16 اسفند 94 دستور سرآشپزمواد لازم برای تهیه موس آلبالو
آلبالو (بدون هسته) | ۵۰۰ گرم |
شکر(نرم و دانه ریز) | ۱۰۰ گرم |
پودر ژلاتین | ۱ و ۱/۲ قاشق سوپخوری |
آب | ۲۵۰ میلیلیتر |
خامه (شیرین شده) | ۱ پیمانه |
وانیل | ۱/۸ قاشق چایخوری |
شربت آلبالو | ۱/۲ پیمانه |
طرز تهیه موس آلبالو
آلبالوها را در مخلوط کن مخلوط کنید. پس از اینکه به شکل پوره درآمدند، آن را از صافی رد کنید؛ شکر و پودر یا ورق ژلاتین را در قابلمههای مناسب بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید. آب را به مخلوط شکر افزوده و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و پس از اینکه شکر و ژلاتین کاملاً در آب حل شدند، آن را از روی حرارت بردارید.
پوره آلبالو را به مخلوط بالا اضافه کنید، هم بزنید و بگذارید کاملاً سرد شود. خامه شیرین شده را در ظرفی جداگانه بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً فرم بگیرد؛ مخلوط آلبالو را به تدریج به خامه شیرین و فرم گرفته اضافه کنید و با لیسک (قاشق پلاستیکی) هم بزنید. در مرحله آخر، وانیل را به آن افزوده و مجدداً هم بزنید.
مواد آماده شده را در قالبی مناسب بریزید و به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد. پس از این مدت، موس را از یخچال بیرون آورید و در ظرف مورد نظر برگردانید و روی آن را با خامه شیرین و فرم گرفته و شربت آلبالو تزیین و سرو کنید