دستور پخت پاپ کیک
شنبه 01 اسفند 94 دستور سرآشپزمواد تشکیل دهنده پاپ کیک
کیک پخته شده | به میزان لازم |
پنیر خامهای | ۱۲۰ گرم |
شکلات آب شده یا دیگر مواد تزیینی | به میزان لازم |
کیک پخته شده را ببرید و درون یک کاسه بریزید و هم بزنید، سپس پنیر خامهای (120 گرم) را اضافه کنید و بزنید تا خوب مخلوط شوند. کیک را به شکل توپهایی به قطر 5/2 سانتی متر گوله کنید. یک چوب آبنبات در هر توپ فرو کنید و آنها را 30 دقیقه داخل سینی فر داخل فریزر قرار دهید.
توپها را در شکلات آب شده فرو ببرید سپس بلافاصله روی آن را با مواد تزئینی کیک تزئین کنید و شکلاتها را داخل سینی فر بچینید. روی آنها را بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد.
طرز تهیه پاپ کیک
طرز تهیه پاپ کیک