طرز تهیه تارت ژله بستنی با نان های تارت نانالی

یکشنبه 16 اسفند 94

نصب لیوان آب جوش را در ظرفی ریخته، نصف بسته پودر ژله آلبالو را کم کم به آن اضافه کرده، هم می‌زنیم. بعد یک لیوان بستنی وانیلی (120 گرم) اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه یکدست و غلیظ شود.

ژله بستنی را روی تارت‌ها ریخته و آن را صاف می کنیم و حدود یک ساعت در یخچال می گذاریم تا سفت شود.

سپس مارمالاد آلبالو را روی آنها ریخته و با آلبالوی درسته روی هر کدام از تارت ها را تزئین می کنیم. اگر به خاطر فصل،  به آلبالو دسترسی نداریم، می توانیم از تکه های پرتقال استفاه کنیم. دقت کنید که شما می‌توانید با توجه به ذائقه‌ی خود به جای ژله پرتقال و آلبالو از طعم‌های دیگر استفاده کنید.

برچسب ها: شیرینی ناتلی قنادی ناتلی سایت ناتلی ربات ناتلی تارت با ژله ژله بستنی تارت نان تارت گرد برند نانالی پرتقال
natli.ir

www.Natli.ir