طرز تهیه موس آلبالو به زبان ساده

یکشنبه 16 اسفند 94

طرز تهییه موس آلبالو به زبان ساده

1.      آلبالوها را در مخلوط کن مخلوط کنید. پس از اینکه به شکل پوره درآمدند، آن را از صافی رد کنید؛

2.      شکر و پودر یا ورق ژلاتین را در قابلمه های مناسب بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید؛

3.      آب را به مخلوط شکر افزوده و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و پس از اینکه شکر و ژلاتین کاملاً در آب حل شدند، آن را از روی حرارت بردارید؛

4.      پوره آلبالو را به مخلوط بالا اضافه کنید، هم بزنید و بگذارید کاملاً سرد شود؛

5.      خامه شیرین شده را در ظرفی جداگانه بریزید و با همزن برق هم بزنید تا کاملاً فرم بگیرد؛

6.      مخلوط آلبالو را به تدریج به خامه شیرین و فرم گرفته اضافه کنید و با لیسک (قاشق پلاستیکی) هم بزنید. در مرحله آخر، وانیل را به آن افزوده و مجدداً هم بزنید؛

7.      مواد آماده شده را در قالبی مناسب بریزید و به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد؛

8.      پس از این مدت، موس را از یخچال بیرون آورید و در ظرف مورد نظر برگردانید و روی آن را با خامه شیرین و فرم گرفته و شربت آلبالو تزیین و سرو کنید  

 

به ربات ناتلی در تلگرام ملحق بشید

برچسب ها: شیرینی ناتلی قنادی ناتلی سایت ناتلی موس آلبالو ژلاتین ربات ناتلی کانال تلگرام
natli.ir

www.Natli.ir