رازهای طلایی حمل و نقل، مراقبت و نگهداری کیک تولد

رازهای طلایی حمل و نقل، مراقبت و نگهداری کیک تولد
همه ی ما زمانیکه می خواهیم مناسبت خاصی مثل تولد را جشن بگیریم، به دنبال آن هستیم که شیرینی جشنمان را با طعم خوراکی های خوشمزه پیوند زنیم. در میان همه ی خوراکی های خوشمزه، این کیک است که انتخاب میشود تا بر شیرین و لذت و خاطره انگیز شدن جشن بیفزاید. کیک خوراکی بی نظیری است که می توان آن را به دیگران هدیه داد و با آن شادی را به خانه آورد. با این حال اگر زمانیکه کیک را به خانه آوردید از آن به خوبی نگهداری نکنید، مزه ی مورد انتظارتان را نخواهید چشید.


رایج ترین روش برای نگهداری کیک این است که بلافاصله آن را درون یخجال قرار دهید تا تا طراوت و تازگی و طعم خود را حفظ کند. با این حال کارهای زیادی باید انجام شود تا کیک فریز شده با گذشت زمان نیز همان طعم واقعی و اولیه ی خود را داشته باشد. در این مقاله سعی کرده ایم مجموعه ای از نکات و یا بهتر بگوییم راز های طلایی نگهداری از انواع کیک را به شما ارائه کنیم تا بتوانید به گونه ی بهتری از ان مراقب کنید و از لطافت و مزه ای بی نظیر نهایت لدت را ببرید.

  1. زمانیکه کیک را درب منزل تحویل میگیرید.

    • کیک در دمای اتاق بالاترین کیفیت و لطافت خود را دارد. با این حال به یاد داشته باشید که موادی مانند میوه ی روی کیک، چیز کیک، کرم کیک و غیره را حتما بلافاصله به داخل فریزر منتقل کنید.



اگر کیک شما از نوع فیگور باشد یا روی آن تاپر های مختلف تزیین شده است، بدون شک درون کیک شما سیخ های چوبی یا خلال دندان قرار داده شده است. از این رو پیش از خوردن کیک این موضوع را به مهمان ها به ویژه کودکان اطلاع دهید.



کیک های رنگ آمیزی شده را نباید فریز کنید. زیرا به مجرد اینکه این گونه کیک ها را از فریزر خارج کنید، رنگ مورد استفاده در کیک شروع به آب شدن می کند و ظاهر کیک از بین می رود.


    • در صورتیکه در کیک شما از رنگ های صورتی و بنفش استفاده شده است، هرگز کیک را در معرض نور خورشید یا نورهای فلوئورسنت قرار ندهید. زیرا این گونه رنگ ها در مواجه با نور از بین می رود.

  1. زمانیکه کیک را خودتان از قنادی به سمت خانه حمل می کنید.

    • زمانیکه کیک را از فروشگاه یا کارگاه قنادی تحویل می گیرید، حتما کیک را از نظر درست بودن پیام تبریک، تصویر روی کیک، رنگ خامه ی مصرفی و مواردی از این دست بررسی کنید.

    • در هنگام بلند کردن کیک باید دو دست خود را زیر سینی کیک قرار دهید تا بتوانید وزن کیک را به خوبی مدیریت کنید. با این کار وزن کیک به طور مساوی پخش می شود و هیچگونه ترک یا شکافی در تزیین کیک ایجاد نخواهد شد.

    • هرگز کناره های جعبه ی کیک را با داخل فشار ندهید.

    • حتی الامکان کیک را با خودروی دنده اتوماتیک و ترجیحا کولردار جابجا کنید.

    • درصورتیکه کیک شما بزرگ باشد، این امکان وجود دارد که مسئول قنادی جعبه ای به شما تحویل ندهد. در چنین شرایطی شما باید ضمن قرار دادن کیک در بخش مناسبی از خودرو، در طول مسیر با دقت و احتیاط تمام رانندگی کنید.

    • هرگز جعبه ی کیک را روی صندلی خودرو قرار ندهید؛ چراکه سطح صندلی کمی شیبدار است و در مواقع ترمز ممکن است جعبه ی کیک جابجا شود و یا به پایین سقوط کند. ترجیحا کف خودرو تشک ورزشی یا زیرانداز یوگا بیندازید و کیک را روی آن قرار دهید تا از جابجا شدن و صدمه دیدن آن در حین رانندگی جلوگیری شود.

    • در طول مسیر هرگونه شی را از اطراف جعبه ی کیک دور کنید.

    • در صورتیکه کیک شما از نوع فیگور یا فوندانتی باشد، سریعا باید آن را به محلی خنک برسانید. زیرا هرچه زمان را تلف کنید و دیرتر به محل مورد نظر برسید، احتمال ریزش اشکال و فوندانت روی کیک افزایش می یابد.


    • گروه قنادی های ناتلیاین اطمینان را به شما می دهد که با رعایت اصول و نکات مذکور، کیک شما صحیح و سالم به محل مورد نظرتان خواهد رسید.



برای اطلاع از جدیدترین تخفیف ها و تازه های ناتلی ایمیل خود را وارد کنید:


natliofficial
ساعات کاری فروشگاه: شنبه تا جمعه از 7 صبح تا 11 شب
فروشگاه در روزهای تعطیل باز است.
صدای مشتری (VOC)
تلفن انتقادات: 88517068
پیامک انتقادات: 3000909068