آشنایی با سری محصولات نان فروشگاه های ناتلی ( قسمت دوم)

آشنایی با سری محصولات نان فروشگاه های ناتلی ( قسمت دوم)
با دومسن سری از معرفی محصولات نان های ناتلی در خدمت شما هستیم

سری نان های آچما


سری نان های آچما با مغزی های متفاوت و خوشمزه قابل تهییه در فروشگاه های ناتلی با عطری دلپذیر برای وعده های مختلف قابل استفاده استنان آچما یکی از انواع نان های مخصوص و خوشمزه کشور ترکیه است. قبلا در بخش آشپزیروش دیگری برای تهیه این نان تقدیم شما عزیزان شد و این بار طرز پخت نان آچما با ارده و گردو را خواهید دید که این دو باعث مقوی تر شدن این نان شده است.



مواد لازم برای تهیه نان آچما :

شیر ۱۲۵میلی لیتر
مخمر۱قاشق سوپخوری سر پر
ماست ۵۵گرم
شکر ۳ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۱عدد
روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
آرد 
به میزان لازم

مواد میانی :

ارده ۴ ق /من کمی بیشتر ریختم
کره ذوب شده ۵۰ گرم
شکر۱۲۰ گرم
گردو پودر شده ۱پیمانه

 

رومال :

یک عدد تخم مرغ کامل

 

روش پخت نان آچما :

شیر ولرم رو با یک قاشق شکر و مخمر مخلوط کرده بگذارید تا پف کند.
در ظرف جداگانه تخم مرغ ، بقیه شکر، روغن، ماست، وانیل و نمک را کمی با مفتول زده ، سپس آرد رو کم کم اضافه کنید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.
سپس خمیر نان آچما را کمی ورز داده و بگذارید به مدت یک ساعت استراحت کند.
سپس روی سطح کار را پودر نشاسته پاشیده ، خمیر را ب ۳ چانه مساوی تقسیم کنید.
خمیر را پهن کرده مقداری مواد روی نان ریخته سپس لایه دوم نان، به ترتیب تا لایه سوم.
سپس خمیر را به برشهای ۲ سانتی برش زده و به شکل شکلات می پیچیم.
خمیر رو مجدد بیست دقیقه استراحت دوم می دیم.
سپس روی نان رو رومال کرده، روی کار رو اگر دوست داشتید با گردو و پسته تزیین کنید.

خمیرها را داخل فر بگذارید در دمای ۱۸۵ درجه به مدت نیم ساعت بپزد.

 

نکته :

من مواد میانی رو نصف کردم و و ارده را یک قاشق بیشتر ریخت.

 

.



برای اطلاع از جدیدترین تخفیف ها و تازه های ناتلی ایمیل خود را وارد کنید:


natliofficial
ساعات کاری فروشگاه: شنبه تا جمعه از 7 صبح تا 11 شب
فروشگاه در روزهای تعطیل باز است.
صدای مشتری (VOC)
تلفن انتقادات: 88517068
پیامک انتقادات: 3000909068